Anoniem verhaal toevoegen

De vriendin van mijn broer

Gepost door op 30 november 2017

AL vanaf mijn 16 gaan mijn 17 jarige broer Hans en ik vaak samen op stap, Hans en ik lijken veel op elkaar en ik heb wel eens met een vriendinnetje was hij versierd had gekust en hij met een meisje wat ik versiert had zonder dat zij het wisten, Hans kon niet zo goed leren en was al jong gaan werken en ik ging op kamers wonen tijdens mijn studie, toen ik vier maanden geleden in het weekend thuis kwam vertelde mijn moeder dat Hans alweer ruim een maand een vriendin had, Judith komt vanavond naar hier zei mijn moeder, ik plaagde Hans er overdag wat mee en hij lier en foto van Judith zien, op de foto zag Judith er leuk uit in een super kort rokje en kort strak topje wat licht doorscheen en je de donkere kringen rond haar dikke tepels op haar flinke borsten goed door kon zien, zij had er geen bh onder aan, nadat wij rond zes uur gegeten hadden ging Hans naar Judith en ik moest nog wat administratie doen als secretaris van de voetbal club en ging naar boven, toen ik er mee klaar was trok ik mijn kleren uit en ging naar de badkamer om mij te douchen, toen ik onder de douche stond hoorde ik Hans en Judith binnen komen en even later kwam Hans naar boven, hij kwam de badkamer in en vroeg of hij even op mijn pc iets mocht opzoeken, ja ga je gang zei ik, hij was nog maar net in mijn kamer toen ik weer iemand de trap op hoorde komen, ik draaide mij wat om zodat ik met mijn kont naar de deur stond in geval degene de badkamer in zou komen omdat ik de deur niet op slot had gedaan, het duurde even en ik hoorde wel een deur open en dicht gaan en toen ging de badkamer deur open, ik keek op met mijn ingezeept lijf en met shampoo in mijn haren en zag dat Judith die ik voor het eerst zag binnen was gekomen, ben jij hier vroeg zij en ik zag haar lange benen onder haar kort rokje uit komen en dat haar flinke borsten door een push-up bh flink omhoog werden gedrukt, de rondingen van haar borsten kwamen ver boven het openvallend topje uit, ik zag har naar mijn kruis kijken en zag haar tepels op komen zetten, zal ik je rug even komen wassen vroeg zij met hese stem, doe dan de deur even op slot voor er iemand binnen komt zei ik, Judith deed de deur op slot en begon zich uit te kleden en mijn lul werd steeds harder toen zij er bijna naakt stond, zij kwam bij mij in de douche staan en pakte het washandje en begon mijn rug te wassen en hield een hand op mijn buik gedrukt, toen zij over mijn billen wast schoof zij haar hand ook lager en legt haar hand om mijn harde lul, zij waste mijn lul en spoelde hem af en ze t haar warme lippen om mijn eikel en begon mij te pijpen, toen ik voelde dat ik het niet lang meer tegen zou houden trok haar omhoog en zoende haar op haar mond en drukte mijn lul tegen haar kutje, zij kreunde en pakte mijn lul vast en tilt een been op en duwde mijn eikel tussen haar schaamlippen, ik speelde met har borsten en stoot mijn lul dieper in haar strak kutje en het duurde niet lang voor ik Judith klaar voelde komen, nu jij nog kreunde zij en draaide zich om en ik ging achter haar staan en drukte mijn lul weer in haar kutje, ik ramde mijn lul diep naar binnen en Judith begon hard te kreunen toen zij mijn lul dikker voelde worden, ja spuit mij maar vol kreunde zij, ik trok haar dieper over mijn lul en spoot zeven stralen het sperma in haar kutje, nog even hield ik mijn lul diep in haar kutje en trok hem er langzaam uit en Judith draaide zich weer om en zoende mij op mijn mond, kom we wassen ons nog wat en dan gaan we naar beneden want direct missen ze ons zei Judith, ik gaf nog en zoen op haar harde tepels en we wasten ons nog wat en droogden ons af, Judith trok haar kleren weer aan en ging alweer naar beneden en ik ging naar mijn kamer om kleren aan te trekken, Hans zat nog achter mijn pc en ik pakte kleren uit de kast en trok ze aan, mag ik nog even aan mijn pc ik moet nog en bericht rondsturen zei ik, Hans sloot waar hij mee bezig was af en ging naar beneden en ik ging nog even op mijn pc en ging na tien minuten naar beneden, toen ik de woonkamer in kwam zaten Hans en Judith op de bank en ik zag Judith op kijken toen ik binnen kwam, ik gaf haar en knipoogje toen Hans mij aan haar voorstelde, ik gaf Judith een hand en een zoen op haar wang en fluisterde in haar oor dat het lekker was met haar, Judith kreeg rode wangen en zei dat Hans en ik veel op elkaar leken, ik zou mij zo kunnen vergissen zei ze, nou als je goed kijkt zie je bij Hans een moedervlekje in zijn nek zei mijn moeder, ik ging ook in een stoel zitten en Hans vertelde dat ik op kamers woonde, toen ik vertelde waar ik op kamers woonde zei Judith dat zij in die woonplaats ook familie had wonen waar zij wel eens naar toe ging, da mag je ook wel bij mij op de ie of thee komen als je er wee eens bent dan zie je hoe ik zit te wonen zei ik, ik gaf Judith mijn telefoonnummer dan kun je eerst bellen of ik er ben zei ik, drie weken later belde Judith al en vroeg of ik die middag op mijn kamer was, ja ik ben er na twee uur zei ik, toen ik Judith er aan zag komen ging ik de deur al open maken en liet haar binnen, ik gaf haar drie zoenen op haar wang en we liepen naar mijn kamer waar ook mijn bed staat, Judith was nog gen vijf minuten binnen of wij lagen al naakt op mijn bed, we moesten er nog om lachen dat ik toen niet tegen haar gezegd had dat ik de broer van Hans was, maar jouw lul is iets groter dan die van Hans zei ze en liet zich diep over mijn lul zakken, nu het weer uit is tussen Hans en Judith komt zij om de paar weken een middag naar mijn kamer en nu zij een sleutel heeft is zij er soms al als ik van school kom en zit zij al naakt op de bank te wachten….

Andere geile sex verhalen:

  1. Mijn broer ontmaagde mij
  2. Genomen door mijn broer
  3. De vriendin van mijn zoon
  4. Mijn ex vriendin werd weer mijn vriendin
  5. In het schuurtje met mijn broer

Over de auteur

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.