Anoniem verhaal toevoegen

De vriendin van mijn vrouw mee op vakantie

Gepost door op 22 mei 2012

Enkele weken geleden was mijn vrouw Hanneke een paar dagen vrij van haar werk en had via internet een paar campings uitgezocht die haar wel geschikt leken om er in de vakantie met de caravan vaar toe te gaan, zij had de informatie uitgeprint en we zaten die savonds door te kijken toen de bel ging, ik ging open doen en Moniek een vriendin van Hanneke en haar man Hans stonden aan de deur, heey kom binnen zei ik en hield de deur voor hen open en liet hen binnen, ik gaf Hans een hand en vroeg alles goed met je, ja alles goed zei hij en liep al verder naar de woonkamer waar ik hoorde dat hij Hanneke begroette, hoi Moniek en leg mijn handen in haar zij en trok haar tegen mij aan gaf haar drie zoenen op haar wang, met jouw ook alles goed vroeg ik en zij slaat haar armen om mijn nek, zie ik er dan zo slecht uit vraagt zij, eh nee wat ik zo van je zie ziet er nog heel goed uit zei ik en keek wat naar beneden waar ik in haar decoleté diep tussen haar behoorlijke maar niet te grote bosten kon kijken, ach gekkie zei ze drukte haar lippen even op mijn lippen en heel even beroerde onze lippen elkaar, kom binnen voordat de buren iets gaan denken als wij hier zo nog inde deur staan zei ik en leg mijn handen even op haar kontje en kneep er zachtjes in, ik liet haar weer los en ik zag haar grote harde tepels bijna door het strakke shirtje steken, wacht even je hebt wat lippenstift op je lippen zei ze en pakte een papieren zakdoekje uit haar tas en veegde het af, ik zal de volgende keer hier een zoen op geven zei ik en drukte met een vinger even op de plek waar haar tepel een bultje op haar shirt maakte, zou je dat durven vroeg zij, moet ik het nu soms doen vroeg ik en trok haar nog even tegen mij en ging met mijn hand in haar decoleté en pakte haar borst vast, zij liet toe dat ik haar tepel vast pakte en rilde toen ik haar borst boven haar decoleté trok en een zoen op haar harde tepel gaf, even zoog ik op de tepel en deed haar borst weer terug in het strakke bhtje, Moniek lachte en deed haar bhtje nog goed en trok haar shirtje weer recht en liep de woonkamer in en begroette Hanneke met drie zoenen op haar wang,nog koffie of al wat anders vroeg ik terwijl zij op de bank gingen zitten,wat pak jij vroeg Moniek aan Hanneke, ik pak een wijntje zei Hanneke, doe mij dat ook maar zei Moniek, Hans wat jij vroeg ik, we zijn te voet dus ik mag wle een pilsje zei hij, ik schonk twee glazen wijn in en pakte twee flesjes bier uit de koelkast en ging naast Hanneke op de ander bank zitten, welke camping zou jij kiezen vroeg Hanneke en liet de onformatie aan Moniek zien, Hans en Moniek bekeken het even en Moniek las het even door en zei ik zou deze kiezen daar heb je grotere staanplaatsen en ze zijn beter beschut tegen inkijk als op die camping zei ze, ja dat dacht ik ook al zei Hanneke, we rijden er zondag even naar toe om te gaan kijken en als het iets is zeten we de caravan er het hele seizoen er neer als dat kan zei ik, gaan jullie misschien mee dan maker we er een dagje uit van zei Hanneke, Moniek keek Hans even aan, ik kan zondag niet maar als jij soms mee wil van mij mag je zei Hans, ja dan ga ik mee want anders zit ik toch de hele dag maar alleen als jij met je broer weg bent zei zei Moniek, dan rijden we al vroeg aan want het is wel een paar uur rijden we halen je om zeven uur dan al op zei ik, oke ik zorg dat ik klaar sta zei Moniek, we kletsten nog een hele poos over allerlei dingen en tegen elf uur gingen zij weer naar huis, ik liep nog mee tot aan de voordeur en gaf Hans nog een hand en Moniek nog drie zoenen op haar wang, tot zondag zei moniek en drukte haar lippen weer even op mijn lippen, ik liep weer terug de kamer in en Hanneke had voor mij nog een flesje bier gepakt en ik ging naast haar zitten, jammer dat Hans er niets om geeft om op vakantie te gaan ik denk dat Moniek ook wel mee zou willen zei Hanneke, van mij mag zij mee als dat wil de caravan is groot genoeg voor drie personen zei ik, we dronke nog wat en ruimden nog op en gingen naar bed, op zondagochtend stonden wij al vroeg op en Hanneke keek op buienradar wat voor weer het zou worden, het word al wat warmer vandaag zei ze en ging weer naar de slaapkamer en kwam even later in een kort rokje en strak kort topje waar tussen haar buik bloot was naar beneden, tegen kwart zeven uur reden we naar Moniek en zij deed open en had haar ochtendjas nog aan, ik ben zo klaar zei ze toen ze ons nog even binnen liet, ja mag van mij zo ook wel mee zei ik toen ik zag dat zij onder haar ochtendjas niet veel aan had, het word warm vandaag dus trek maar geen winterkleren aan zei Hannek, Moniek ging weer naar boven en kwam tien minuten later weer beneden, zij had ook een kort rokje en een strak shirt aan, we reden aan en onderwg kletsten Hanneke en Moniek de hele tijd en na ruim twee uur waren we bij de camping, ik liep naar de receptie en vroeg wat informatie over een seizoensstaanplaats en vroeg of we eerst even wat rond mochten kijken, het meisje achter de balie zei nog welke staanplaatsen nog vrij waren en we liepen de camping over, we bekeken ook de staanplaatsen en het was volgens mij een leuke rustige camping, we kunnen er met hemelvaart al wel eens een lang weekend naar toe gaan zei Hanneke, we wandelden weer terug naar de receptie en ik vroeg of er dan nog een bepaalde plaats nog vrij en zei dat we als het beviel de caravan al hier lieten staan, het meisje noteerde alles en zou de plaats voor ons vrijhouden, je mag nog wel een keer rond kijken zei het meisje, we wandelden nog een keer over de camping en tegen de middag gingen we een restaurantje opzoeken waar we gingen eten, terwijl we zaten te eten zei Moniek dat zij wel zou willen dat Hans mee wou gaan het lijkt mij hier wel wat om er een paar weken te zitten, en anders ga je toch alleen met ons mee als Hans liever thuis blijft zei Hanneke, zou jij dat durven met twee vrouwen op vakantie vroeg Moniek, ik ga op vakantie om uit te rusten niet om me de hele dag met twee vrouwen bezig te houden zei ik, dan heeft hij daarna nog drie weken nodig om weer bij te komen zei Hanneke, na het eten reden we nog wat rond en gingen in een paar mooie dorpjes nog wat rondwandelen en tegen zes uur reden we weer naar huis, we horen het nog wel of Hans en jij soms mee gaan zei Hanneke toen we Moniek weer thuis afzetten, Hanneke en ik maakten de caravan in orde en Moniek kwam een paar dagen voor hemelvaart nog langs, je hebt de caravan al klaar staan vroeg zij, ja je kunt met hemelvaart ook nog mee als je wil zei ik, ja mag dat want Hans gaat toch nergens mee naar toe zei Moniek, pak je koffer maar en zorg dat je woensdagavond klaar staat dan mag je mee en morgen ga ik nog even wat zomerkleren kopen ben je ook vrij vroeg Hanneke, ja ikmoet ook noag wat andere kleren hebben en ik kan morgenmiddag wel vrij nemen zei ze, je moet wel sexy kleren aan als je met mij mee mag zei ik, kunnen we dan onze kleren niet beter thuis laten vroeg Moniek, dat mag je zei ik, Hanneke ging een poosje later weer naar huis en ik liep nog mee naar buiten omdat ik nog wat ind e caravan moest leggen, Hanneke lipe nog even mee en kwam mee de caravan in, kunnen we hier wel met drie man in slapen vroeg zij, ja van deze tafel kan ik nog een bed maken zei ik, en morgen wel sexy kleren kopen he zei ik en trk haar ind ecaravan nog even tegen mij aan en gaf haar een zoen op haar lippen, zij stak haar togn tussen mijn lippen en ik hoorde haar zwaarder ademen toen onze tongen elkaar beroerde, ik voelde haar harde tpels op mijn borst prikken en leg mijn hand in haar zij en schoof haar shirtje langzaam omhoog, zij rilde toen ik bijna bij haar borsten kwam en schokte toen ik haar bhtje omhoog schoof en haar borsten vast pakte, ik zoende haar nog even en gaf een zoen op haar harde tepels en voelde dat zij emt haar hand nog in mijn broek ging en mijn kloppende lul vast pakte, die is dik die wil ik wel eens in mij voelen zei ze kreunend, misschien krijgen we daar in het weekend de kans wel voor zei ik, ik duwde mijn hand nog even onder haar rokje en trok haar slipje wat opzij en duwde nog even een vinger in haar heet en nat kujte, ik ga want direct komt Hanneke nog kijken waar je blijft zei ze en trok haar hand uit mijn broek, ik deed haar slipje weer goed en gaf nog een zoen op haar tepels en we gingen weer uit de caravan, tot woensdag zei ze,Hanneke ging naar huis en ik ging naar binnen, je zult nog opkijken als je Moniek van de week ziet in haar nieuwe kleren zei Hanneke, wat heeft zij dan gekocht vroeg ik, dat zie je dan wel zei Hanneke en liet zien wat zij gekocht had, heeft Moniek ook zoiets vroeg ik toen zij een wel erg kort rokje en de licht doorschijnende blouse liet zien, ja alleen die blouse van Moniek is nog dunner zei Hanneke, dat beloofd wat zei ik, op woensdag kwam Moniek al vroeg naar ons en had haar koffers al bij, ik had de caravan al achter mijn auto hangen en leg haar koffers nog in de caravan en een half urtje later reden wij aan, en je neuwe kleren niet vergeten vroeg ik toen we al een eindje onderweg waren, nee die heb ik in mijn koffer zitten zei Moniek, na ruim drie uur rijden met de caravan achter de auto kwamen we bij de camping aan, ons even gemeld bij de receptie en we mochten de caravan op zijn plaats gaan zetten, een uurtje later stond hj op zijn plaats en ik begon er de voortent aan te maken en Hanneke en Moniek brachten alles al in de caravan, nadat we alles klaar hadden gingen we in een restaurant wat eten en bij de kleine bar bij de camping nog wat drinken en tegen een uur gingen we terug naar de caravan, Hanneke en Moniek kwam ieder aan een kant van mij lopen en ik sloeg mijn armen over hun schouders, ik voelde dat Moniek zich dichter tegen mij aan drukte en ik liet mijn hand wat zakken en kneep zachtjes in haar borst, we gaan slapen dan kan ik morgen al vroeg naar de bakker om vers brood te halen zei Hanneke,in de caravan trok zij haar kleren uit en ging in allen haar slipje in bed liggen en ik zag Moniek naar mijn kruis kijen toen ik mijn kleren ook uit trok, zij trok haar kleren ook uit en ik zag dat zij grote harde tepels op haar mooie volle borsten had staan, zij trok haar slipje wat een donker vlek in het kruis vertoonde uit en pakte een ander uit haar koffer, ik za gdat zij haar kutje mooi glad geschoren had en haar schaamlippen al goed gezwollen waren, ik gign naast Hanneke liggen en Moniek op de tot bed omgebouwde tafel, ik kroop tegen Hanneke aan en leg mijn arm over haar heen en pak haar borst vast en zo vallen we in slaap, Hanneke is al vroeg wakker en ik voelde dat zij mijn octenderectie vast pakte en mijn onderbroek naar beneden duwd, zij trok haar slipje uit en kwam op mij zitten en liet mijn 20 cm lange en ruim 5 cm dikke lul in haar kutje schuiven, na een poosje zag ik dat Moniek ook wakker was en naar ons lag te kijken, zij lag met haar borsten boven de dken en ik zag dat haar tepels nog groter waren dan gisteren en zag dat zij met haar hand onder de deken in haar kutje speelde, met mijn gedahcte bij Moniek werd mijn lul nog gikker en harder en even later spoot ik mijn heet sperma diep in Hanneke’s kutje, toen Hanneke van mij af gign trok Moniek de deken weer wat over haar heen en deed of zij sliep, Hanneke veegde het uit haar kutje druipend sperma af en trekt haar rokje en shirtje aan, zij geeft mij nog en zoen en zeg tdat zij brood gaat halen, als zij een paar minuten we gis komt Moniel uit haar bed en komt naakt naast mij liggen, mijn lul stond nog overeind en ik zoen Moniek en leg mijn hand op haar kontje ik voelde haar tepels op mijn borst en schoof met mijn vingers over haar billen naar haar kutje, zij spreide haar been en mijn vingers schoven makkelijk haar nat kutje in, zij schoof wat omhoog en met haar heet kutje over mijn harde lul en even later schuift mijn lul haar strak kutje in, zij kreunde hard en moest op het kussen bijten om het niet uit te gillen toen ik mijn lul diep in haar kutje stote, al na een paar harde stoten voel ik haar verkrampen en na tien minuten spoot ik haar kutje vol, we draaiden om en Moniek ligt op haar rug en ik leg haar been op mijn schouders en stoot mijn nog harde lul weer diep in haar kutje, zij kwam nog een paar keer klaar en kreunde weer hard toen zij mijn lul nog dikker voelde worden en ik haar kutje nog eens volspoot, ik liet mij naast haar neer vellen en zoende haar tepels, je mobieltje gaat af zei Moniek, ik keek even en zag dat het Hanneke was, ik nem op en zij vertlede dat zij nog even wat meer boodschappen ging doen en nog wel een uurtje weg bleef, dan ga ik mij ondertussen douchen zei ik en sloot het gesprek af, ik zoende nog even met Moniek en hoorde dat ik een berichtje kreeg, ik keek even en zag dat het van Hanneke was, veel plezier onder het douchen ik gun het Moniek en jouw schreef zij en er stonden nog drie kruisjes achter, de douche’s waren niet ver van de caravan en ik vroeg of Moniek mee ging douchen, zij trok een badjas een en ik een korte broeken zo liepen we naar de douche’s,we gingen samen onder d edouche en ik wast Moniek haar borsten en zij draide zich om, ik waste haar rug en drukte mijn weer omhoog komende lul tegen haar kontje en zij buigt voorover en ik druk mijn nog kloppende lul weer diep in haar kutje, ik pakte haar borsten en trok haar nog dieper over mijn lul en spoot nog een keer haar kutje vol….
word vervolgd

Andere geile sex verhalen:

  1. Stiekum pik, op vakantie met mijn vriendin
  2. Ik neukte mijn stiefdochter. Was dit zo gepland door mijn vriendin?
  3. Mijn vriendin met de oude buurman –
  4. Esther, de vriendin van mijn dochter
  5. Oude Bert met mijn jonge vriendin

Over de auteur

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.