Anoniem verhaal toevoegen

Droom wordt werkelijkheid

Gepost door op 19 april 2010

We waren ik de kleedkamer van de sportschool, ik keek naar John. Goh, wat zou ik dat ding graag eens op volle sterkte in aktie willen zien, zodat ik hem dan eens in mijn mond kon nemen.Ik moest echter altijd oppassen, dat ik daar voor mezelf niet al te veel aandacht aan besteedde, omdat ik dan binnen de kortste keren een stijve zou krijgen en me geen raad zou weten.Het was me namelijk al eens eerder gebeurt, dat we samen onder de douche stonden en dat ik een halve erektie had. John vroeg me toen of ik erg opgewonden was en ik had natuurlijk een lul smoes opgehangen over die twee meiden, die tegenover ons aan het squashen waren geweest. Hij had verder niets gevraagd….
Toen we dan ook de kleedkamer binnen kwamen, trok ik snel mijn sokken en schoenen uit en trok mijn T-shirt over mijn hoofd. Maar tot mijn stomme verbazing ging het ritueel dit keer anders! John trok zijn schoenen uit, pakte een trainingsbroek, trok die over zijn sportbroek heen en deed vervolgens zijn sportschoenen weer aan. Wat krijgen we nu John, niet douchen? vroeg ik. John grijnsde en zei: Nee, vandaag ga ik lekker stinkend naar huis, want ik heb een nieuwe badkamer laten bouwen, met daarin een massage-douche, een sauna en een zonnebank opgenomen, dus je begrijpt dat ik die wil gaan uitproberen. Ik grijnsde tegen hem en zeius je laat je squash-maat hier in zijn eentje onder de douche staan en gaat zelf met al die luxe om je heen, lekker voor je lijfzorgen? Nee natuurlijk niet antwoordde John. Ik wilde je net vragen of je mee ging,dan kunnen we samen van die luxe genieten:zei hij met een ondeugend lachje. Dat zag ik natuurlijk wel zitten, misschien was het wel iets waar ik al nachten van droomde. Vooral de laatste twee maanden kon ik er donder op zeggen, dat ik na twee uur slapen wakker werd met een stijve. En ik moest me dan eerst, denkend aan John, lekker aftrekken, alvorens ik weer inslaap kon komen. Ik trok mijn trainingspak aan en pakte mijn tas en riep: Kom, waar wachten we dan nog op!. Zo, jij hebt haast, maar gelijk heb je zei John. John woonde niet ver van het sportcentrum en was lopend. Ik deed dat ook altijd, dus liepen we samen al kletsend in de richting van zijn naar zijn zeggen luxe flat.

Daar aangekomen,bleek dat hij de waarheid had gesproken, want het was inderdaad een prachtige stulpje en ik keek mijn ogen uit. Nadat we met de lift naar boven waren gegaan, kwamen we bij een schitterende hal, waarna John zijn deur opende van zijn zeer ruime appartement. Goh, wat een ruimte zei ik tegen John. Ja,erg he… en dat allemaal voor een jongen alleen! Maar ik vindt het heerlijk en als je niet erg vindt, dan kleed ik me eerst uit en kunnen we daarna even genieten van elkaar en vervolgens gaan we jouw nieuwe badkamer samen uitproberen en wat er dan verder gebeurt, dat zien we dan wel. Nou, daar had John wel oren naar en het was maar goed ook, dat we deze volgorde hadden afgesproken, want alleen al van elkaar zo helemaal zonder valse schaamte kunnen zien zitten veroorzaakte al een stevige erektie aan beide kanten. Ikzelf voelde me langzaam maar zeker botergeil worden en ik zag, dat dat bij John niet veel anders was. Zijn pikstond stijf rechtop en er parelde wat druppeltjes voorvocht op, zijn prachtige roze eikel, die ik nog nooit had gezien, omdat in slappe toestand zijn voorhuid dat bedekte, stond rechtop te glimmen. Ik hield me niet langer in, liep op John af, gaf hem een innige tongzoen en verkende met mijn handen zijn lichaam. Daarna ging ik met mijn tong over zijn lichaam, richting zijn mooie stevige geval. Toen ik met mijn tong over zijn eikel ging, sidderde hij helemaal van genot. Het was heerlijk! We strekten ons uit op het kleed op de grond en lagen algauw in standje 69, of we nooit anders deden met elkaar.

Beiden waren we er waarschijnlijk behoorlijk aan toe, want binnen de kortste keren, voelde ik die kriebel in mijn zak naar boven kruipen en voelde ik de paal van John dikker worden. Ineens was het er, geil stroomde sperma van binnen en naar buiten. Heerlijk gewoon, het was lang geleden, dat ik zo lekker klaar gekomen was. We bleven nog even nagenieten en likten elkaar’s pikken schoon. Zo,eerst maar een pilsje zei John en hij gaf mij een kus.Ja, dat hebben we welverdiend beaamde ik. We zitten nog even gezellig te praten en te drinken, waarop John ineens zei: weet je dat ik nog nooit zo lekker ben klaargekomen? Ik had nooit gedacht, dat het zo goed zou kunnen zijn. Heb jij het wel eens met een jongen gedaan? Ik moest ontkennend antwoorden, ondanks mijn 26 jaar had ik nog nooit iets met een jongen gedaan,maar de laatste jaren wel van gedroomd van John, vooral het laatste halfjaar, maar iets werkelijk gedaan, nee, nog nooit. lk ook nietzei John Jij bent echt de eerste en ik heb er de laatste maanden vaak aan gedacht. Ik heb zelfs nog nooit sex gehad met een meisje mijn familie maakt zich daar al jaren zorgen om. Nu kan ik ze tenminste uit de droom helpen zei hij. Hij liep op me af en maakte een stoeiende beweging, waarbij hij zei: Kom op we gaan de badkamer uitproberen, kijken of alle apparaten werken. We liepen samen naar de badruimte, John had er een kamer bij laten trekken en het geheel zag er schitterend uit,met geraffineerde verlichting een groot bad, een ruime douche-cabine inclusief sauna en zonnebank.

Hij liep naar de douche en vroeg: Of wil je liever in bad?. Nee laten we maar samen een douche nemen dan pikken we daarna wel even een saunaatje: zei ik. Hij liep naar de sauna toe en draaide de kachel aan, om hem op temperatuur te brengen. Voor mij hoefde hij geen knop om te draaien want nu ik hem zo zag lopen werd ik nog heter. Mijn pik stondstijf rechtop en er parelden een paar druppels voor vocht uit mijn eikel. Kom op Rob, laten we gaan douchen, dan kunnen die apparaten even afkoelen zei John, wijzend op zijn heerlijke paal. Een voortreffelijk douche, het water kwam uit alle richtingen, waar we elkaar inzeepten en ons gereedschap niet vergaten. Na ons te hebben afgespoeld bleek deze douche voor onze palen, geen effect te hebben gehad. John wist daar wel een oplossing voor zei hij. Hij draaide abrupt aan een knopje waarna een lading ijskoud water over ons heen kwam. Inderdaad, de beide jongens krompen in een tot pinda’s. John gaf mij een badlaken en pakte er zelf ook een. We namen plaats in de sauna al waar de temperatuur nog niet optimaal was het geen voor ons niet echt een probleem was, omdat onze eigen temperatuur na die ijskoude douche, weer behoorlijk op temperatuur was. Verstrengeld in een heerlijke omhelzing verkenden onze tongen elkaars monden. Met onze pikken stijf tussenons in. We besloten ons toch nog even in te houden en gebruik te maken van de sauna. Naast elkaar zwetende kroop de temperatuur langzaam op tot zo’n 90 graden. Hevig zwetend zaten we rechtop met onze benen recht vooruit. Hierdoor stonden onze pikken recht omhoog en druppelde er wat voorvocht uit onze glanzende rode eikels.

Het was een prachtig gezicht terwijl de hitte zijn werk deed. Uitgeblust zaten we te zweten en de zwelling nam in deze hitte toch snel af. Na zo’n 10 minuten renden we naar de douche, waar we de verhitte lijven weer afkoelden. We liepen daarna weer terug de sauna in en van enige opstand was weinig te merken. Languit gelegen op de bovenste plank, ieder aan een andere kant genoten onze blikken van elkaars lijven. Na circa tien minuten douchten we nogmaals en namen plaats op de zonnebank. Ik zei tegen John: Dat moet toch een vermogen gekost hebben, zo’n badruimte te laten bouwen?. Oh, dat valt best mee, zeker als je een en ander zelf doet. Kom zal ik je even in smeren met een heerlijke body-lotion, dan kan jij het straks bij mij doen. Onder tussen konden we niet van elkaar afblijven en mijn droom was werkelijkheid geworden. Uiteindelijk betraden we John’s slaapkamer en terwijl hij tegenover me stond bekende hij: Ik kan er niets aandoen Rob, maar ik geloof dat ik verliefd op je ben. Zou je me willen neuken? Ik heb daar ontzettend veel zin in.

Mijn hart maakte een sprongetje en ik bekende John dat ik hetzelfde gevoel had, We begonnen aan ons liefdesspel. Hoelang dat geduurd heeft weet ik niet, maar toen ik in John’s armen wakker werd, was het buiten alweer licht geworden.

Het was meer dan een droom, het was werkelijkheid …….

Andere geile sex verhalen:

  1. Jeanne wordt ontmaagd
  2. Janet wordt gechanteerd
  3. Chocolade stelen wordt bestraft
  4. Tegenvaller wordt toch een meevaller

Over de auteur

Ik ben al jaren vrijgezel en zit dagelijks op Internet om heerlijke seksverhalen te lezen en te schrijven. Ik fantaseer enorm veel over allerlei standjes en plekjes...

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.