Anoniem verhaal toevoegen

Een massage van mijn moeder

Gepost door op 25 maart 2016

Een tijdje terug was ik op mijn werk door mijn rug gegaan, ik ging er mee naar de dokter en kreeg wat medicijnen mee en na een week terug komen als het niet over was, na een week was het nog niet over en ik terug naar de dokter en die stuurde mij naar de fysio, daar een paar behandelingen gehad en de pijn werd langzaam minder en ik kreeg het advies om wel in beweging te blijven en er niet te veel mee stil te gaan zitten, na dat ik weer naar de fysio was geweest kwam ik thuis en wilde voor mijn moeder een pan onder uit de keukenkast pakken en het schoot weer in mijn rug, je moet eens een in een warm bad gaan liggen dat helpt ook vaak zei mijn moeder, ik ging naar boven en zet de badkraan al open en ging naar mijn kamer en trok met moeite mijn kleren uit en ging naar de badkamer, het bad was nog niet half vol en ik ging er al languit in liggen en liet er zo warm mogelijk water bij lopen zodat het lekker warm was, ik lag nog maar even in bed toen mijn moeder de badkamer in kwam en op de rand van het bad kwam zitten en haar hand in het water hield, je hebt wel erg warm water zei ze en legt haar hand op mijn schouder, ton ik het water bijna te warm vond worden draaide ik de kraan dicht en sloot mijn ogen even en voelde dat mijn moeder met haar hand over mijn borst en schouder wreef, ik opende mijn ogen en zag dat mijn moeder naar mijn ondertussen ook wat harder en dikker geworden lul keek en een paar grote harde tepels had die bijna door haar shirtje staken, als je wil zal ik je rug direct als je uit bad bent wel even masseren zei ze en stond weer op en trok haar wat omhoog geschoven rokje naar beneden, ik kom er zo uit zei ik mijn moeder ging weer uit de badkamer en zei nog dat zij alvast een handdoek op mijn bed ging leggen, ik bleef nog even liggen en trok de stop uit de afvoer en ging uit bad en droogde mij af, mijn moeder kwam weer de badkamer in en spoelde het bad uit en ik zag dat haar borsten nu veel meer op en neer schudden dan toen zij eerder in de badkamer was, ook haar volle borsten en tepels tekenden er duidelijker in af, ik liep mee naar mijn kamer en ging op mijn buik op de handdoek liggen en mijn moeder kwam naast het bed staan en deed wat bodymilk op haar hand en begon over mijn rug te wrijven en te kneden, zij deed nog wat bodymilk over mijn onderrug en billen en ik voelde dat zij de bodymilk die tussen mijn billen liep weg veegde en met haar handen tegen mijn ballen kwam en mijn lul begon weer harder te worden, ik voelde dat mijn moeder mijn ballen vast pakte en ik wipte mijn kont wat omhoog en mijn moeder trok mijn behoorlijke lul naar achteren en speelde er mee en ging met haar hand over mijn lange stam, draai eens om zei ze na een poos en terwijl ik mij voorzichtig omdraaide zag ik dat zij haar shirt en rokje uit trok en zag dat zij er al niets meer onder aan had, zij pakte mijn recht omhoog staande lul vast en ging er weer over met haar hand en boog met haar hoofd naar mijn lul en nam hem in haar mond, zij zoog mijn lul dieper in haar mond en ik leg mijn hand op haar kontje en trok haar wat dichterbij, zij schokte toen ik twee vingers tussen haar hete natte schaamlippen duwde en zoog mijn lul nog dieper in haar mond, toen ik aan gaf dat ik bijna kwam liet zij mijn lul los en kwam op mij zitten en pakte mijn lul vast en richt hem tussen haar schaamlippen, met een harde kreun liet zij zich over mijn 21cm lange en ruim 5cm dikke lul zakken, even bleef zij stil zitten en begint mij dan te berijden, hij is groter dan die van je vader kreunde mijn moeder en ik voelde dat haar kutje al strakker om mijn lul spande, zij ging nog even heftig door en ik voelde dat ik het ook niet lang meer tegen hield en leg mijn handen op haar heupen en stoot mijn lul omhoog diep in haar kutje en zij verkrampte toen ik de eerste straal sperma diep in haar kutje spoot, zij bleef nog even op mij zitten en drukt haar hand tegen haar kutje als zij van mij af gaat, kom mee naar de badkamer dan zal ik je daar nog een keer wassen zei zeen kneep nog zachtjes in mijn lul, ik ging van mijn bed af en liep mee naar de badkamer en ging met mijn moeder onder de douche en zij waste mijn lul die nog goed hard was, wil hij nog een keer vroeg zij en draaide zich om en zet haar kontje naar achteren, ik richtte mijn lul weer in haar kutje en pakte haar bij haar heupen en stoot mijn lul weer diep in haar kutje en toen zij mijn lul weer harder en dikker voelde worden kwam zij zelf ook weer klaar toen ik nog wat sperma in haar kutje spoot, die week heb ik elke dag een massage van mijn moeder gehad wat afliep in een stevige neukpartij met mijn moeder, nu ik na drie weken weer aan het werk ging krijg ik nog bijna iedere avond een massage van mijn moeder terwijl mijn vader beneden bij de tv ligt te slapen….

Andere geile sex verhalen:

  1. Een massage van mijn dochter
  2. Een massage van mijn zus
  3. Massage van mijn tante
  4. Mijn hete moeder
  5. Mijn moeder stond onder aan de trap

Over de auteur

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.