Anoniem verhaal toevoegen

Genomen door oudere mannen

Gepost door op 31 december 2014

Hoewel ik al jaren samen ben met mijn vriendin fantaseer ik toch regelmatig over seks met mannen. Vaak sluimert dit maar soms neemt het in hevigheid toe en dit heeft een enkele keer ook al een date tot gevolg gehad. Veel ervaring heb ik echter (nog) niet. Hoewel na een date het verlangen vaak minder wordt is dit slechts tijdelijk en komt het verlangen op den duur toch weer terug. Zo ook nu en vandaar dat ik dit verhaal plaats met daarin de fantasie die ik heb (en welke ik graag realiteit zou willen laten worden).
Voor ik verder ga zal ik mezelf nog even kort omschrijven. Ik ben Sander, een jongeman van 33 jaar. Ik ben 1.93m lang en heb een slank postuur, daarnaast donkerblond haar en blauwe ogen. Verder heb ik geen baard of snor en ben ik licht behaard op mijn lichaam.

Dan nu mijn fantasie…we hebben afgesproken dat ik er om half 8 zou zijn en ik weet dat het ongeveer een half uurtje rijden is. Het is nu dus tijd om te douchen en me op te frissen. Bij het douchen zorg ik dat ik overal goed schoon ben, je weet immers maar nooit. Na het douchen kleed ik me aan en stap in me auto. Onderweg voel ik de spanning opbouwen, we hebben via internet gesproken over wat me geil en lekker lijkt en wat ik wel en niet zou willen doen. Hij weet dat mijn fantasie een onderdanige sletjes rol is maar weet ook van mijn onzekerheid. We hebben dan ook afgesproken dat we een drankje doen en daarna wel zien hoe het gaat. Ik kom steeds dichterbij het opgegeven adres en aan me pik die lichtjes stijf wordt merk ik dat de spanning bij mij oploopt. Dan kom ik op de plaats van bestemming en parkeer de auto, ik twijfel nog even maar stap dan toch uit, loop naar de deur en bel aan.

De deur gaat open en in de deur staat een man van een jaar of 60, hij is ongeveer even lang als ik ben alleen wel een stuk steviger en hij heeft dan ook een buikje hetgeen ik wel geil vind. Verder begint zijn korte haar grijs te worden en heeft hij een kort getrimd baardje. Hij zegt Hoi Sander, ik ben John. Kom binnen en ik stap naar binnen. John neemt me jas aan en wijst me de weg naar de woonkamer. Hij vraagt me plaats te nemen op de bank en vraagt of ik wat wil drinken. Heb je een biertje vraag ik waarop hij antwoord Maar natuurlijk en naar de keuken loopt. Ik neem plaats op de bank en zie dat de tv aan staat. Al snel zie ik dat er een homo film draait en als ik verder kijk zie ik dat een groep oudere mannen een jongere man flink uitwoont. De beelden zijn erg geil en ik raak verder opgewonden. Als John met twee biertjes terug komt ziet hij volgens mij dat ik de film geil vind en hij zegt dan ook lekker he?. Ja, het is een erg geil gezicht antwoord ik. Terwijl John naast me komt zitten en me het biertje geeft vraagt hij zou jij ook weleens die jongen uit de film willen zijn? Lekker genomen worden door meerdere oudere mannen.. Ik ben ondertussen behoorlijk opgewonden en antwoord dan ook voor ik erg in heb Ja, dat lijkt me erg geil. John antwoord mij ook en terwijl ik een slok van het biertje neemt voel ik de hand van John op me bovenbeen. Hij gaat omhoog en pakt me nu vol in mijn kruis. Zo je bent wel erg geil he lacht John en terwijl een kreuntje ontsnapt zeg ik Ja, behoorlijk. John maakt me broek nu los en zijn grote hand verdwijnt in mijn boxer, ik voel hoe hij zijn hand om mijn pik legt en langzaam wat trek bewegingen maakt. Ik laat me achterovervallen tegen de bank, sluit me ogen en geniet hoe hij me langzaam trekt. Na enkele minuten is me pik op volle sterkte en John zegt trek je kleren eens uit, ik wil je naakte lichaam zien. Ik ben nu zo geil dat ik me ogen open, ga staan en me begin uit te kleden. Terwijl ik vlak voor hem sta trek ik langzaam al me kleren uit. Aan de blik van John zie ik dat het hem bevalt en met zijn hand kneed hij zijn eigen pik. Zijn broek maakt hij open en hij kneed zijn eigen pik nu zichtbaar voor mij. Kom op je knieen voor me zitten zegt John en ik zak op me knieen en zit nu voor zijn half stijve lul. Neem hem maar lekker in je mond zegt John. Ik buig wat voorover maar twijfel dan toch een beetje. Wil je niet vraagt John en ik antwoord bevestigend. Hij zegt vervolgens kom nog even op de bank zitten en drink nog wat. Ik ga zitten en John legt zijn hand op mijn been en zegt het is goed hoor. Dan staat hij op en verzameld mijn kleren die overal liggen en loopt naar een kast. Daar bergt hij mij kleren op en komt dan terug.

Hij loopt terug naar de bank en staat nu voor me, zijn pik die inmiddels slap is geworden, bungelt uit zijn broek. Kom Sander, probeer me eens pijpen. Je zal het lekker vinden zegt John vriendelijk. Ik kom wat naar voren maar twijfel nog steeds. Met luidere stem zegt John dan ineens Je kleren heb ik opgeborgen en die krijg je niet eerder terug dan dat je me eens goed pijpt, dus pijpen nu!. Ik schrik een beetje en voor John is dat genoeg, hij pakt me hoofd, trek het naar zijn kruis en zijn lul drukt tegen me lippen. Pijpen nu slet zegt John hard en ik open me mond direct en neem zijn slappe pik in me mond. Ik laat hem in en uit me mond glijden en merk dat zijn lul harder wordt. Goed zo slet, zie je wel dat je het lekker vindt zegt John terwijl hij nu me hoofd los laat en een hand achter me hoofd brengt om hem mee te bewegen met zijn zachte heupbewegingen. Het is inderdaad lekker en ik ga helemaal op in het pijpen en sluit me ogen. Na enkele minuten is zijn pik op volle sterkte en ik hoor John kreunen lekker he slet? en met een volle mond en me ogen dicht antwoord ik Ja. Dat dacht ik wel, kijken eens naar me. Ik kijk op en zie dat John in zijn andere hand zijn mobieltje heeft en alles filmt. Ik schrik en hij ziet de angst in me ogen Het filmpje is om te zorgen dat jij doet wat ik wil vanavond en natuurlijk om na te genieten zegt John vervolgens lachend. Even wil ik stoppen maar ik voel hoe John met zijn hand achter op me hoofd me tegen zijn kruis duwt zodat zijn pik helemaal in me mondje verdwijnt. Hij houdt me zo vast en zegt je gaat gewoon door, zodra je stopt zet ik dit filmpje op internet. Begrepen?! Ik knik van ja en dan laat hij me hoofd los. Even denk ik na om te stoppen maar weet dat dit niet zal helpen en dus begin ik hem weer met lange halen te pijpen.

Stop maar even zegt John en hij gaat naast me op de bank zitten. En jij op de grond op je knieen voor me geile slet, daar waar je hoort. Ik ga voor hem zitten en wil hem weer gaan pijpen maar hij zegt wacht even. Hij pakt zijn mobieltje weer en houdt deze op mij gericht. Ik heb al een mooi filmpje van je en wil er deze avond nog een paar maken. Als je netjes mee doet zijn alle filmpjes voor mijn eigen gebruik, echter doe je niet wat ik wil dan plaats ik ze op internet. Begrepen? Onderdanig zeg ik Ja, begrepen. Goed zo zegt John, dan wil ik nu dat je smachtend en geil in de lens kijkt en vraagt of je me alsjeblieft mag pijpen. Dat is immers wat geile pijpslet als jij graag doet.. Ik denk er even over na maar kan niet anders dus als John zijn mobiel op me richt en zegt Ja kruip ik naar voren en kijk onderdanig en geil omhoog in de lens en zeg dan Mag ik alsjeblieft die heerlijke pik van je pijpen John? en John antwoord Wil je dat graag geile slet? waarop ik weer zeg Heel graag, mag het alsjeblieft?. John zegt vervolgens Tuurlijk, dat is waarvoor jij hier bent, om te pijpen en nog veel meer. Dus pijp me nu maar eens goed. Ik neem zijn pik weer in me mond en John filmt nog even door. Dan stopt hij met filmen en doet wat op zijn telefoon en legt deze vervolgens weg. Hij leunt achterover, plaatst zijn handen op mijn hoofd en beweegt me hoofd nu tegengesteld op de stoten van zijn heupen op en neer. Zijn pik verdwijnt diep in me mond en ik heb moeite hem te verwerken. Adem door je neus en ontspan zegt John kreunend terwijl hij het tempo verder opvoert. Ik hoor hem kreunen en proef zijn voorvocht in mijn mond. Zijn greep op mijn hoofd verstrakt en zijn pik glijdt elke keer tot aan mijn lippen uit mijn mond waarna ik met me tong zijn eikel streel om er dan weer geheel in te verdwijnen. Zijn pik is vochtig van mijn speeksel en zijn voorvocht en door het heftige en hoge tempo loopt zijn voorvocht ook uit de hoeken van mijn mond. Dan hoor ik John kreunen Oh ja, ja…heerlijk…pijp me slet! waarna hij mijn hoofd helemaal tegen zijn kruis drukt en ik voel hoe zijn pik pulseert in mijn mond en keel. Dikke stralen van zijn geil schieten eruit en vullen me mond. Terwijl ik hem hoor kreunen laat hij me hoofd los en terwijl ik naar achter ga spuiten de laatste golven in me mond en op me lippen. Heerlijk en lik me pik nu schoon geile slet! en gelijk begin ik ermee net zo lang tot als zijn sperma en voorvocht netje is opgelikt. Goed zo slet, dat was heerlijk. Als beloning heb ik zo een verrassing voor je. Zegt hij lachend. Ik heb geen idee waar hij het over heeft maar daar kom ik snel achter.

John loopt met me mee naar de badkamer zodat ik me een beetje kan opfrissen. Terwijl ik voorover buk naar de wasbak en me gezicht was streelt John mijn kontje en knijp er in. Lekker geil strak en klein kontje heb je zegt John terwijl zijn vingers nu door me bilspleet gaan. Me gezicht is schoon en ik wil overeind komen maar John pakt met zijn grote hand mijn nek en zorgt er zo voor dat ik in deze houding blijf staan. Voorover blijven staan en spreid je benen zegt John en terwijl ik dat doe laat hij me los. Zijn vingers gaan weer door me bilspleet en een vinger drukt zachtjes tegen me sterretje. Hmmmm lekker strak hoor zegt John terwijl hij zijn vinger naar binnen drukt. Ik kreun zachtjes als ik voel hoe zijn vinger dieper in me verdwijnt. Ik voel wat kouds en vloeibaars op mijn bilspleet landen en begrijp doordat de vinger nu makkelijker naar binnen gaat dat dit glijmiddel zal zijn. Al snel volgt een tweede vinger en hoewel dit eerst even moeilijk gaat veranderd dat snel en gaat zijn vingers snel en soepel in en uit mijn kontje. Tijd voor wat anders zegt John en ik voel hoe hij zijn vingers uit me kontje haalt en er iets anders tegenaan drukt en dan naar binnen drukt. Dan voel ik het ding opzwellen in me kontje en later begrijp ik dat het een buttplug was. Het dingt wordt groter en rekt me op en ik heb moeite het te verwerken. Dan stopt John met het groter maken van het ding en zegt kom maar mee, we gaan beneden nog wat drinken. Eenmaal beneden gaat hij op de bank zitten en zegt me naast hem plaats te nemen. Ik loop naar de bank en wil gaan zitten maar voel al snel dat zitten moeizaam gaat. John lacht en geeft mijn biertje aan. Met moeite zit ik op de bank en John streelt me bovenbeen en zegt Je kan wel lekker pijpen sletje, volgens mij vond je het wel lekker he?. Ik twijfel even maar als John in me been knijpt zeg ik snel Ja, het was erg lekker en geil. Dat wordt de rest van de avond ook zegt John lachend en hij kijkt me met een grote glimlach aan. Dan zoekt zijn hand mijn pik op en begint deze weer te trekken. Ik probeer zoveel als mogelijk, met de buttplug in, te ontspannen van zijn hand die mij verwent. Ik sluit me ogen en geniet en dan opeens, totaal onverwachts, gaat de deurbel.

Ik open me ogen en kijk John aan. Hij lacht naar me en zegt Dat zal de verrassing zijn. Doe jij even open? Ik kijk hem twijfelend maar hij antwoord Hup snel een beetje terwijl hij een forse kneep in mijn stijve pik geef. Ik sta twijfelend op en kijk om me heen voor me kleren. Die heb ik opgeborgen, weet je nog? Je hebt ze ook niet nodig, doe de deur zo maar open zegt John. En snel een beetje vervolgt hij terwijl hij me een klap op me kont geeft. Ik weet niet wat ik anders moet doen en dus loop ik naar de gang en naar de deur. Ik ga achter de deur staan als ik deze open trek en met me hoofd om de deur kijk. Ik zie een man staan van ongeveer dezelfde leeftijd als John. Hij is kleiner dan ik, ik schat zo 1.75m maar wel ook een stuk forser. Hij heeft een bril op en lacht me toe terwijl hij naar binnen stapt. Hij duwt de deur dicht en bekijkt me met een keurende blik van top tot teen. Dat ziet er lekker uit. Hoi, ik ben Piet en hij steekt zijn hand uit. Ik steek mijn hand uit en zeg Hoi, ik ben Sander. Ga jij maar voor Sander zegt Piet en terwijl ik naar de kamer loop voel ik hoe Piet me kontje uitgebreid bekijkt. Eenmaal in de kamer hoor ik John zeggen En Piet, wat vindt je van ons geile sletje? waarna hij mij aankijkt en zegt pak eens een bietje voor Piet en mij in de keuken. Ik loop naar de keuken als ik Piet hoor antwoorden Het is een heerlijk sletje John, met een lekker mooi en strak kontje en ik zag dat je hem al een buttplug hebt gegeven. Waar heb je hem gevonden?. Ik pak de biertjes, open ze en loop terug de kamer binnen als ik John hoor zeggen Ik heb hem via internet gevonden en hij geilt erop om gebruikt te worden door oudere mannen. Ja, toch geile slet? en slaat me dan op me kont precies op het moment dat ik de biertjes op tafel zet. Ik voel een tweede hardere klap als John nogmaals vraagt Ja toch geile slet? en snel antwoord ik met Ja, daar geil ik op. Kom lekker tussen ons in zitten zegt John terwijl hij met zijn hand om de plek tussen hen in wijst. Ik ga zitten en voel direct twee handen bij me kruis die me betasten, een van John en een van Piet. Mijn handen worden naar hun kruizen gebracht en zo zit ik naakt op de bank met twee mannen die ik niet ken met mijn handen in hun broeken trekkend aan hun pikken terwijl zij met mij pik en ballen spelen. Deze gedachte maakt me toch weer erg geil. Met zijn vrije hand bedient John zijn mobieltje en dan zie ik mezelf op de tv, vanboven gefilmd, zittend op de bank en met mijn ogen dicht de pik van John pijpend. Met lange halen zuig ik op zijn pik en ik hoor John op tv zeggen lekker he slet waarna ik met volle mond antwoord ja. Zo dat is echt een geile slet hoor ik Piet zeggen terwijl ik zijn pik harder en harder voel worden. Het filmpje stopt en dan gaat de deurbel weer. Wederom schrik ik en terwijl John en Piet lachen zegt John Je weet wat je moet doen, kom doe de deur eens snel open.

En zo loop ik wederom naakt en met een stijve naar de gang in het huis van een man die ik niet ken om de deur open te doen voor naar alle waarschijnlijkheid een andere man die ik niet ken. Ik ga weer achter de deur staan en open de deur terwijl ik met me hoofd om de deur kijk. Ik zie twee mannen van een jaar of 65 voor de deur staan. De ene man is iets kleiner dan mij, ongeveer 1.90m, heeft grijs haar een ringbaardje en is verder een forse man met een flinke buik. De andere man is iets kleiner, ook grijs en ook fors. Echter hij is niet zozeer dik en heeft dan ook niet echt een buikje. De grootste man stapt naar binnen en duwt de deur helemaal open zodat ik nu naakt vol in de opening sta. Beide mannen lachen en ik hoor de kleinere man zeggen er komt een vrouw met een hond aan, geef haar eens een aandenken Frits. De grotere man reageert direct en zegt tegen mij op je knieen voor me slet en duwt met zijn handen op me schouders om me omlaag te krijgen. Ik weet niet wat te doen, ik wil niet naakt in de deuropening staan dus ik probeer me om te draaien om terug naar de kamer te gaan. De lange man pakt me schouders echter stevig vast en de kleinere man stapt nu naar binnen en helpt de grote man om mij op me knieen te dwingen. Ik merk dat de kleinere man erg sterk is en voor ik het weet zit ik op me knieen voor de grote man. Hij opent zijn broek en haalt zijn pik tevoorschijn en zegt Pijpen slet! En snel een beetje. Terwijl hij zijn pik tegen me lippen duwt. Ik kan niks anders en open me mond en begint op zijn lul te zuigen. Zo zit ik naakt op me knieen een vreemde man te pijpen terwijl de voordeur nog open staat. De grote man pakt me hoofd en beweegt het op en neer terwijl precies op dat moment de vrouw met de hond langsloopt. Ze kijkt onze kant op en blijft dan staan om het schouwspel te bekijken. De mannen lachen en ik hoor de kleinere man zeggen De show is over mevrouwtje en hij doet de deur vervolgens dicht. De grote man trekt zijn pik nu terug uit me mond en zegt kom slet we gaan naar de kamer, me pik mag je straks nog veel langer proeven. Hij helpt me overeind en duwt me richting de woonkamer. Terwijl ik die kant op loop voel ik handen op me kont die erin knijpen en me betasten. Wat een heerlijke slet heb je geregeld John, goed geregeld hoor! hoor ik de grote man zeggen terwijl we de kamer binnen lopen. Ben blij dat hij je bevalt Frits, ik ben er ook erg blij mee hoor ik John antwoorden waarop de lange man weer zegt we hebben een buurvrouw van je al een showtje gegeven hoor. John lacht en zegt dan mannen dit is sletje Sander, hij is hier vanavond voor ons genot. Slet Piet kende je al en dit zijn Frits en Ben en wij gaan vanavond lekker genieten van je. Maar haal nu eerst maar ook twee biertjes voor Frits en Ben. Ik loop naar de keuken en vraag me nu toch wel heel zenuwachtig af hoe deze avond verder zal gaan verlopen.

Met de biertjes in me hand kom ik de kamer weer in en zet deze op tafel. Daarna weet ik mezelf even geen houding te geven en Frits ziet dit en zegt weet je niet waar je moet zitten sletje, kom dan maar op je knieen hier voor me zitten. Kunnen we fijn verder gaan waar we gebleven waren. Als ik al enige twijfel had doet de klap van John op me kont deze vervagen en ik loop naar Frits toe en kniel voor hem. Frits opent zijn broek en haalt zijn pik tevoorschijn en zegt dan kom pijpslet, doe je best eens en pakt dan me hoofd en brengt die naar zijn pik. Ik open me mond en neem zijn half slappe pik in me mond. Ik zuig op zijn pik terwijl ik me hoofd op en neer over zijn pik beweeg. Met ze hand trekt Frits zijn eikel bloot en zegt dan speel met je tong maar lekker met me eikel sletje. Ik steek daarop me tong uit en lik zijn eikel en duw me tong in zijn pisspleet. Hmmmmm heerlijk slet, je bent een echte pijpslet hoor ik Frits kreunen waarna de mannen lachen. John zegt vervolgens Dat is hij echt, kijk deze filmpjes maar eens en vervolgens zie ik uit me ooghoeken hoe ik op tv John pijp en daarna onderdanig naar hem toe kruip en smekend vraag of ik hem mag pijpen. Wat een geile donder zeg hoor ik Ben zeggen en de mannen knikken instemmend. Het is tijd voor meer actie hoor ik John zeggen om te vervolgen haal nog eens vier biertjes slet. Frits trekt zijn pik terug en ik sta op en loop weer naar de keuken. Blijf daar tot ik je roep slet hoor ik John zeggen en met de geopende biertjes wacht ik in de keuken. Kom maar zegt John dan en ik loop de kamer binnen. De meubels zijn weggeschoven en op de grond ligt een grote tweepersoonsmatras. Daarnaast zijn alle vier de mannen naakt en ik bekijk de vier zestigers eens goed. Alle vier zijn ze stevig en behaard, de een wat meer dan de ander. En ook hebben ze allemaal en half stijve pik hangen, ik weet dan ook niet goed waar ik kijken moet. Ik geef alle mannen een biertje en daarna zegt John jij bent het middelpunt sletje, ga maar op knieen en handen in het middel van de matras zitten waarna ik gehoorzaam op de matras kruip. Frits en Ben stappen voor me op me af en gaan met hun kruizen vlak voor me staan. Mond open en stil blijven staan zegt Frits waarna beide mannen hun kruis door mijn gezicht wrijven. Ik voel hun pikken tegen me wang, me neus, me voorhoofd en af en toe glipt er een door me mond. Hun schaamharen kriebelen in me gezicht terwijl ook hun ballen me gezicht overal raken. Ondertussen voel ik hoe achter me iemand de buttplug kleiner maakt en uit me haalt. Me kontje blijft een beetje open staan en ik voel hoe er glijmiddel rond en in me kontje gesmeerd wordt. Frits en Ben stoppen met hun kruizen in me gezicht wrijven en begin me nu om en om te swaffelen en zo hun pikken stijver te maken. Ik voel tijdens het swaffelen hoe voorvocht zich over me gezicht verspreid bij elke klap van hun pikken. Ondertussen voel ik weer iets tegen me kontje drukken wat langzaam naar binnen wordt gedrukt. Aan het warme gevoel en de grote besef ik al snel dat dit een pik moet zijn. Schuin naast me zie ik John met een camera staan die alles filmt en ik besef dus dat Piet me dus neukt. Zijn handen pakken me heupen terwijl hij zich langzaam helemaal bij me naar binnen drukt. Ik heb moeite hem te verwerken maar echt erover nadenken kan ik niet want ik hoor Frits zeggen tijd op te pijpen, geile hoer en hij duwt zijn pik in me mond en pakt me ze handen mijn hoofd vast. Zowel Piet als Frist neuken me nu, de een in me kontje en de ander in me mondje en dit maakt me toch wel erg geil. Ben staat naast Frits en trekt zichzelf en terwijl Piet het tempo steeds verder op voert, zijn pik bijna uit mijn kont halend om hem er vervolgens weer diep ik te drukken, geeft Frist me hoofd aan Ben en moet ik hem nu pijpen terwijl Frits zich verder aftrekt. Piet en Ben zoeken hetzelfde tempo, zodat ze beide tegelijk hun pik diep in me duwen terwijl ze respectievelijk me heupen en hoofd naar zich toe trekken. Zo krijg ik het gevoel dat beide nog dieper in me komen en ook ik wordt geiler en geiler. Ik probeer de pik van Ben goed en lang te zuigen en beweeg me kontje bij elke stoot van Piet naar hem toe zodat hij nog verder in me komt. Ben geeft me hoofd weer aan Frits welke gelijk zijn pik diep in me keel ramt en als een razende tekeer gaat. Ook Piet neukt me kontje nu als een razende en aan zijn handen die me heupen hardhandig naar hem toe trekken bij elke stoot en zijn hijgen kan hij elk moment komen. Hij trekt zijn pik uit me kontje en al snel voel ik zijn stralen sperma op me rug landen. De laatste klodders druppelen op me kontje terwijl voor me Ben en Frits beide schuin naast me staan en zich vlak voor me gezicht aftrekken. Ogen dicht en mond open pijpslet kreunt Frits en ik heb me ogen nog maar net dicht en me mond open of de eerste stralen van Frits raken me gezicht vlak onder me linker oog al snel gevolgd door Ben zijn eerste straal die op me voorhoofd bij me rechter wenkbrauw komt. De tweede golf van beide mannen landen op me gezicht waarna ze beide hun eikel in me open mond houden waar de laatste golven in me mond spuiten. In je mond houden en niks doorslikken slet hoor ik John roepen terwijl de laatste zowel Frits als Ben uitdruppelen op me lip om daarna hun pik door me gezicht te wrijven. Hou je mond open en open je ogen slet hoor ik John zeggen en als ik me ogen open zit John met ze camera vlak voor me en zoomt in op me gezicht. En nu dat geil door je mondje laten gaan, doorslikken en dan je mond weer open en je lippen aflikken vervolgt John. Gehoorzaam kijk ik onderdanig maar heel geil in de lens en laat het warme zaad door me mondje gaan. Daarna doe ik me mond dicht en slik het geil door wat bitter smaakt. Daarna open ik me mond en lik met me tong de restjes zaad van me lippen. Perfect zegt John en uittijgend kom ik een beetje bij van alles wat ik heb moeten verwerken.

John gooit en handdoek naar me toe zodat ik me gezicht kan schoonwrijven van het zaad en loopt dan met de camera naar de tv en sluit deze aan en al snel zie ik mezelf op de matras terug op tv en zie ik hoe de mannen mij gebruiken. Ik wordt dan ook gelijk weer geil en het lijkt wel of John dit merkt. Hij gaat op zijn billen op de matras zitten en zegt me voor hem te liggen en hem te pijpen. Ik kruip naar hem toe en neem zijn pik in me mond. Ik zuig op zijn paal die al snel harder wordt als John ineens zijn handen op me hoofd legt en vol in zijn kruis drukt. Ik moet bijna kokhalzen en heb het gevoel of ik stik en net op het moment dat ik denk te moeten overgeven laat John me los. Ik heb heel even rust maar dan drukt hij me hoofd weer in zijn kruis. Zijn schaamharen kriebelen in me neus en de geur van zijn pik is niet te missen. Weer laat hij me los op moment dat ik denk dat het teveel wordt. Zo gaat hij even door en zijn pik is nu op volle sterkte. Ga op je rug liggen zegt John terwijl hij zijn pik uit me mond haalt en achter me gaat zitten. Hij legt me benen op zijn schouders en plaatst zijn pik tegen me kontje aan. Hij drukt zijn pik naar binnen en begint me gelijk ruig te neuken. Niks geen rustig gedoe en ik heb het gevoel alsof me kontje uitscheurt. Ik kijk recht in de verbeten en dierlijke blik van John en als ik me hoofd omhoog breng zie ik hoe zijn pik in me kontje ragt, keer op keer. Ik wordt toch wel weer geil ondanks de pijn in me kontje en kijk geil opzij. Piet ziet dit en staat direct op. Hij gaat met ze voeten naast me hoofd staan en zakt dan langzaam omlaag. Hij eindigt op zijn knieen met zijn pik voor me mondje. Zuig me hard slet! zegt Piet en ik neem zijn pik in me mond. John pakt me heupen nu beet en trekt me bij elk van zijn stoten naar hem toe zodat hij nog verder in me komt. John kreunt bij elke stoot die steeds sneller en ongecontroleerder gaan, het beest is nu echt in hem los. Ook Piet gaat nu steeds harder te keer, zijn knieen liggen naast me lichaam en hij buigt me zijn lichaam over me hoofd zodat hij, terwijl me hoofd op het matras ligt, me echt in me mondje kan neuken. Bij elke stoot drukt hij mijn hoofd in het matras en ik heb alle moeite zijn pik te verwerken. Terwijl de pikken nu in hoog tempo, om en om, in me verdwijnen voel ik me een echte slet en super geil en een kreun ontsnapt uit me mond op het moment dat Piet zijn pik eruit gaat. Lekker slet? kreunt Piet terwijl hij zijn pik weer hard in me mondje duwt. Ik kreun van Jaaa op het moment dat hij er weer uit verdwijnt en voel hoe de greep van John op me heupen verstrakt. Hij duwt met een ultieme stoot zijn pik ver in me kontje en dan voel ik hem pulseren. Diep in mij voel ik de golven zaad uit zijn pik komen. Oh ja kreunt John terwijl de laatste beetjes uit zijn pik komen. Direct daarna voel ik hoe Piet zijn pik diep in me mondje ramt en ook hij klaar komt. Ahhhhh kreunt hij terwijl ik zijn zaad in me mondje voel stromen. Slikken slet kreunt Piet terwijl hij zijn pik iets terug trekt zodat ik zijn laatste golven tegen me gehemelte voel schieten. Geil als ik ben slik ik alles netjes door en daarna begin ik zijn pik schoon te likken. Als deze schoon is komt John ook met zijn pik voor me zitten en ook hem lik ik schoon. Ik voel hoe ondertussen het zaad uit me kontje loopt.

Ik lig bij te komen maar echt tijd hiervoor krijg ik niet. Frits komt naar me toe en zet zijn voeten naast me hoofd en zakt dan door zijn knieen. Langzaam zie ik zijn aars richting mijn gezicht zakken en vlak erboven blijft hij even wachten. Ga maar lekker mijn kontje likken slet zegt Frits en dan duwt hij zijn kont verder omlaag op mijn mond. Ik steek me tong uit me mond en lik door zijn bilspleet, met lange halen van onder naar boven. Ondertussen voel ik hoe me benen weer worden opgetild en er weer een stijve pik tegen me kontje wordt geplaatst. Door het zaad wat uit me kontje komt glijdt de pik heel soepel naar binnen. Me heupen worden door twee handen vastgepakt en met stevige en hard stoten wordt ik weer geneukt in me kontje. Stop je tong in me aars slet zegt Frits en als me tong in zijn gaatje zit drukt hij zijn kont harder op me gezicht waardoor me tong diep in zijn kont verdwijnt. Oh ja kreunt Frits en hij beweegt langzaam op en neer op me tong. Frits raakt behoorlijk opgewonden door mijn tong in zijn kont want hij begint sneller en harder te bewegen. Elke keer drukt hij zijn kont hard op mijn gezicht. Zijn kontharen kietelen mijn gezicht en ik kan door de druk van zijn kont amper adem halen. Ook de tweede man die me neukt voert het tempo op, bij elke stoot kletsen zijn ballen tegen me kont. Frits drukt nu zijn kont weer hard op me gezicht maar blijft nu zitten. Ik hoor hem kreunen maar kan hierdoor geen adem halen. Ik raak benauwd en net als ik denk dat ik zal flauwvallen komt Frits omhoog en neem ik een teug adem. Lang rust krijg ik niet want weer zakt Frits omlaag en duwt hard op mijn gezicht waardoor mijn gezicht diep in de matras wordt gedrukt. Dit gaat een paar keer zo door en ik heb steeds meer moeite bij te blijven. Dan komt Frits omhoog en als ik op kijk zie ik hoe Ben mijn kontje aan het uitwonen is. Zijn gespannen en verbeten blik toont mij dat hij zijn best doet mij zo hard mogelijk te nemen. Bij elke beuk van zijn pik trekt hij me heupen naar hem toe. Lang genieten van dit beeld kan ik niet want Frits zijn pik is alweer voor me gezicht en hij drukt hem tegen me lippen. Met zijn handen pakt hij me hoofd en in een stoot zit zijn pik achter in me keel. Beide mannen neuken me in een ander gaatje en ik voel hoe ik langzaam helemaal uitgeput ben. Dan voel ik de pik van Ben pulseren en schokkend komt hij in me klaar. Na de eerst golf zaad trekt hij zich terug en de volgende golven landen op me kontje, pik, ballen en buik. Ik voel de laatste druppels op me pik landen terwijl Frits nu met zijn kruis op me gezicht ligt en stoten zo ver mogelijk in me mondje probeert te komen. Het verwerken gaat steeds moeilijker en net als ik denk dat ik het niet meer vol kan houden spuit hij zijn zaad in me mondje. Hij trekt zijn pik dan terug en de tweede golf land in me gezicht. Mond open houden en laat mijn zaad zien! zegt Frits en terwijl ik me mond open houdt landen de derde en vierde golf op me neus en lippen en in me mond. Er druppelen nog wat klodders zaad op me als Frits zegt slik maar door. Ik slik zijn zilte zaad door. Hij brengt zijn pik weer naar me mond en zegt Neem hem in je mond en lik maar schoon. Ik neem zijn pik weer in me mond en begin zijn pik schoon te likken. Als ik denk bijna klaar te zijn pakt hij met ze handen mijn hoofd stevig vast en ik voel zijn pik weer pulseren. Alleen dit keer is het geen zaad maar warme pis die uit zijn pik me mondje in spuit. Opdrinken slet zegt Frits terwijl hij me stevig vast houdt. Ik kan het niet allemaal verwerken en doorslikken en enkele druppels lopen langs me mondhoeken naar me gezicht. Ik hoor Frist nog even kreunen en daarna laat hij me los, ik laat me hoofd op het matras vallen en lig uit te hijgen. Ik draai me hoofd een beetje en kijk dan precies in de camera, terwijl John achter zijn camera me toelacht.

Als ik een beetje ben bijgekomen neemt John me mee naar boven naar de badkamer en geeft me een washandje zodat ik me op kan frissen. John loopt weer weg en als ik in de spiegel kijk zie ik me gezicht en haar onder het zaad en pis terwijl ik ondertussen ook zaad uit me kont voel druppelen. Ik voel me moe, voldaan en vooral geil. Ik ben een echte slet, dat heeft vanavond wel bewezen. Ik fris me op en na me beneden aangekleed te hebben en nog even met de mannen te hebben gesproken ga ik voldaan naar huis waar ik heerlijk zal slapen. En voor wat betreft de heren…ik denk zomaar dat het niet de laatste keer zal zijn geweest!

Andere geile sex verhalen:

  1. Genomen door 2 mannen
  2. Gestraft door twee mannen
  3. Gestraft door twee mannen
  4. Genomen door de schoolarts
  5. Genomen door mijn broer

Over de auteur

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.