Anoniem verhaal toevoegen

Ik en de buurman

Gepost door op 4 oktober 2009

Op een warme zomermiddag lig ik met een ontbloot bovenlijf in de tuin te zonnen. Ik ben dan nog maar 17 jaartjes jong en mijn borsten staan nog mooi strak en naar voren. En ik heb, naar zelf te zeggen, geen kleine voorgevel, ze passen niet in mijn handen. Ik hoor aan de voorkant mijn buurvrouw vertrekken terwijl ik zelf wat verkoelend te drinken pak uit de koelkast. Ik heb hiervoor wel even een shirtje snel over mijn bovenlichaam aangetrokken, aangezien niet de hele buurt mijn borsten hoeft te zien. Mijn buurman, een jonge knappe vent van rond de 25 jaar zwaait haar nog even uit. Hij ziet me staan en zoals altijd lacht hij even naar me steekt zijn hand op en gaat naar binnen. Het pak drinken wat ik net heb opgemaakt gooi ik voor buiten in de vuilnisbak. Ik zie mijn buurman naar me kijken en ik kijk hem vragend aan. Ik had dan ook een nogal kort wit rokje aan met een uitdagend shirtje waaronder mijn blote borsten zaten. Ik geilde op mijn buurman. Met alles wat ik deed zorgde ik dat ik er zo uitdagend mogelijk uitzag. Mijn buurman kwam naar buiten en we raakten aan de praat over koetjes en kalfjes. Ik zag dat hij naar mijn borsten keek. Hij vroeg of ik soms even het huis wou zien. We hebben eigenlijk hetzelfde huis, maar dat maakt niet uit. Ik zei dat ik even de deur op slot moest doen. Ik ging naar binnen en deed nog even de puntjes op de i pakte de sleutel en deed de deur op slot. Ik stapte bij mijn buurman naar binnen, legde mijn sleutel neer en ging achter mijn buurman aan. In de kamer zag ik een fat boy staan en plofte erop neer. Mijn benen net iets uit elkaar zodat hij mijn opwindende slipje net kon zien. Net genoeg om hem op te geilen. Toen ik weer opstond gleed mijn hand per ongeluk expres uit naar zijn kruis en ik voelde al een klein bobbeltje. Ik keek hem even verleidelijk aan en vroeg wanneer ik de rest van het huis te zien kreeg. Hij reageerde onmiddellijk en bloosde een beetje. Schattig wanneer een man zo verlegen is, of in ieder geval probeert te zijn. Hij liet me voorgaan op de trap en ik voelde zijn ogen naar mijn kont gaan en proberen onder mijn rokje te kijken. Wier ik met mijn hand tegen mijn kont drukte en daarbij giechelde. Toen ik boven was kwam hij naast me staan, mijn buurman is ongeveer 10 centimeter groter dan dat ik ben, de ideale lengte. Hij geeft me opeens een tongzoen. God, wat kan die man goed zoenen zeg. Maar om hem nog iets uit de dagen zei ik dat ik eerst nog even de bovenverdieping wou zien. Toen we bij de slaapkamer waren aangekomen zei ik, dus hier gebeurt het grote werk allemaal? Met een knipoog erachteraan. Je moest eens weten zei hij. En dat was het begin van een heerlijke middag. Hij gaf me weer een diepe en lange tongzoen. En ik zoende zo gepassioneerd mogelijk terug. Wat niet moeilijk is met een man die zo goed kan zoenen. Ik wou dat hij nooit ophield, maar wie weet wat hij nog meer allemaal zo goed kan, als hij al zo goed kan zoenen. Hij legde me al zoenend neer op het bed en trok mijn shirt uit. Iets te wild jammer genoeg, nu kan ik dat shirt nooit meer aan. Er zit een enorme scheur in het midden, maar bewaren doe ik hem nog steeds. Ik vond het eerlijker wanneer hij ook zijn shirt uitdeed en je kon goed zien dat hij sportinstructeur is. Van die armen wist ik wel dat ze zo lekker en gespierd waren, maar zijn buik, hmm. Ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. Hij wilde mijn bh opendoen, maar ik ben niet zo erg zeker van mijn borsten en wilde wel dat hij wist waar hij aan begon. Ze zien er niet mooi uit vind ik zelf. Ze zijn groot, van nature al, en ik weet het niet, maar ik heb roze tepels en ze zijn nu zeker niet de kleinsten. Van buitenaf valt het nog wel mee, maar wanneer je de steun weghaalt onder ze, zijn ze nogal erg groot. Hij zei dat hij wel van grote borsten hield. Gelukkig maar. Hij vond ze heel mooi en begon aan mijn tepels te zuigen en er zachtjes in te bijten. Hij wist dat ik het nog nooit had gedaan, Tussen neus en lippen door hadden we dat verteld in een gesprek, ooit. Hij probeerde zo lief mogelijk voor me te zijn, zo lief mogelijk, ondanks dat hij zo geil als boter was, en ik ook. Hij ging weer verder met mijn nek kussen en ik vond alles geweldig. Alles lekker wat hij deed. Hij probeerde even later mijn broek uit te doen met één hand, aangezien zijn andere hand mijn borsten aan het masseren was. Het lukt niet en hij trok gewoon mijn rok uit. Ik had nog een slipje aan, maar die was intussen zo nat geworden dat hij niet meer lekker zat, gelijk die ook maar uitgedaan. Ik ging rechtop zitten en hij stond. Ik deed zijn broek uit en onderbroek en ik zag zijn paal naar voren staan. Triomfantelijk als hij was, want het was zeker geen kleine. Echt groot kun je hem ook niet noemen, maar klein zeker niet. Ik keek hem ondeugend aan en ik zag dat het voorvocht er bij hem al uitkwam. Ik begon met het oplikken van zijn voorvocht. Daarna likt ik zijn hele paal af en nam zijn ballen ook mee. Hij wilde meer, ik kon het zien, ik had alleen geen idee wat ik moest doen. Aangezien dit mijn eerste keer was, hij zei dat ik maar moest doen wat ik dacht dat goed was, want hij vond alles lekker wat ik tot nu toe deed. Ik nam zijn eikel in mijn mond en even later zijn hele paal en begon hem te pijpen alsof mijn leven ervan afhing. Al snel voelde ik hem tot een hoogtepunt komen en hij kwam. In mijn mond, ik schrok ervan. Hij zei dat ik het mocht doorslikken, wat ik ook deed, hmm het is best wel lekker, zei ik. Geil, zei hij, hoe jij dat doorslikte. Ik ging weer liggen. Ik vroeg me af wat hij nu zou doen, Zou hij opeens in me komen of iets dergelijks? Maar wat hij deed, verbaasde me. Hij ging met zijn mond bij mijn kale poes zitten. Ik keek hem even raar aan, maar hij zei dat ik moest gaan liggen en me ontspannen. Hij gaf me kusjes op mijn klit. Ik moest ervan giechelen, het voelde best wel fijn. Even later ging zijn tong ook naar buiten. Hij likte over mijn klitje en ging heen en weer. Hij ging ook met zijn tong bij me naar binnen. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Hij likte en likte. Hij likte me naar een hoogtepunt, zo’n hoogtepunt had ik met masturberen nog niet gehad, zo heerlijk. Mijn lijf begon te schokken en ik spoot. Ik spoot over zijn gezicht heen. Ik schrok ervan en verontschuldigde me. Hoe kon ik dit nu doen? Dit had ik nog nooit gedaan, Ik schaamde me dood. Hij zei dat hij het juist geil vond en ik geloofde hem maar. Ik dacht dat dit het dan wel was en wilde weer gaan zitten. Wat gaan we doen? Vroeg hij aan me. Nou, zijn we nog niet klaar dan? Wil je weg dan? Nou, nee, maar ik dacht. Ga maar weer liggen. En ik gehoorzaamde. Ik hoorde en zag dat hij een condoom omdeed. Ik ging lekker liggen. Hij ging boven me hangen, gaf me een tongzoen en vroeg of ik klaar was. Ja hoor, Ik ben altijd klaar, hihi. Ik voelde dat zijn paal naar binnen wou en ontspande me. Nog een beetje krap daaronder, zei hij. Sorry, antwoordde ik. Geeft niet joh, is juist lekker. Okee. en hij ging dieper en dieper. Ik voelde dat zijn paal helemaal bij me naar binnen ging. Hij wilde dat ik bovenop ging zitten, zodat hij me kon zien. En ik deed het. Eenmaal bovenop pakte hij me bij mijn heupen en bewoog me op en neer. Hij zag dat ik nog geiler werd van dat hij de controle had. Hij zette een duim op mijn klitje en wreef daarover. Hij vroeg of ik niet alles had weggespoten daarnet, en ik moest lachen. Ik vond het wel fijn dat ik nu mijn buurman bereed. Ik zag dat mijn buurman en ik samen tot een hoogtepunt aan het komen waren en ik ging nog wilder over zijn paal heen. Tegelijk kreunden we het uit. Dan was dit het zeker, vroeg ik aan hem, hij antwoordde met, hebben we nu alles gehad dan? volgens mij niet. hij deed zijn condoom af en ik wreef over zijn paal heen, zodat hij weer stijf werd. Ik moest zijn paal inwrijven met olie. Ik had geen idee waarom, maar ik deed het maar. Hij zette me neer op handen en knieën, met mijn strakke kontje naar hem toe. Hij waarschuwde dat ik de komende dagen misschien een beetje last ervan zou hebben, en dat het in het begin wel wat pijn zou doen, maar zodra ik me weer ontspande dat het dan fijn zou zijn. Ik was benieuwd wat hij ging doen. Aangezien ik nog een leek was op seksueel vlak, wist ik niet dat ik in mijn kontje genomen zou worden. Hij zette een duim tegen mijn kringspier, zodat die zich ontspande, hij zette zijn paal tegen me anus en ging naar binnen. Auw! Riep ik, Ik zei toch dat het in het begin pijn zou doen, maar ontspan je nu maar gewoon. En hij ging ook met zijn hele paal bij mijn kontje naar binnen, ik voelde zijn ballen tegen me billen aankomen en hij gaf me een tik op mijn billen. Die tik deed het hem en ik ontspande volkomen. Eigenlijk was het best wel heerlijk dat ik zo in mijn kontje werd genomen. En ik merkte dat hij weer tot een hoogtepunt kwam. Hij liet het gewoon lopen in mijn kontje, en ik liet zijn paal niet uit mijn kont. Hij verstijfde weer ging weer door, zodat ik ook tot een hoogtepunt kwam. Hij kwam weer uit me en draaide me om. Hij gaf me weer een diepe tongzoen en keek op de klok. Hij zei dat zijn vriendin snel weer thuis zou komen en dat ik maar weer eens naar huis kwam. Hij hoopte dat niet de hele buurt ons had gehoord, maar dat zal toch wel niet zo midden op de dag? Hij gaf me nog een hele lange en hele diepe en innige tongzoen voordat ik me aankleedde en vertrok. Op de deurmat deed hij weer hetzelfde en ik hoorde de fiets van de buurvrouw naar binnen gaan. Hij gaf me een snelle kus op de mond en zette me op het moment naar buiten dat niemand het merkte. Mijn moeder was inmiddels alweer thuisgekomen en ik had niets gemerkt dat ik mijn sleutels daar nog had laten liggen. Toen ik een paar dagen later mijn sleutels ophaalde deed ik dat natuurlijk toen zijn vriendin er weer niet was en het verhaal herhaalde zich. Dit keer nam ik echter wel mijn sleutels mee. Mijn buurman en ik hebben in de afgelopen tijd nog wel herhaaldelijk dingen gedaan en uitgeprobeerd. alleen wel wanneer zijn vriendin er niet was. En dat gebeurt helaas de laatste tijd steeds minder, ze heeft namelijk iets met haar rug. Volgende keer, doen we het bij mij thuis.

En nu chatten met deze geile webcambabes!

Over de auteur

Ik ben al jaren vrijgezel en zit dagelijks op Internet om heerlijke seksverhalen te lezen en te schrijven. Ik fantaseer enorm veel over allerlei standjes en plekjes...

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.