Anoniem verhaal toevoegen

Ik werd gemasseerd

Gepost door op 11 april 2011

Hoi mijn naam is lotte en ik ben net zeventien geworden. Ik ben klein van gestalte en heb blond haar. Ik heb niet zo’n grote borstjes, maar mijn kontje , benen en lichaam mogen er zijn. Ook heb ik van nature uit een mooie huid. Voor mijn 17de verjaardag kreeg ik van m’n vriendin een cadeaubon die goed was voor een massage. Ik ben nog nooit eerder gemasseerd en was benieuwd hoe dat nu juist in z’n werk ging. Ik begaf me naar het adres en belde aan. Een man van rond de 55 jaar kwam open doen. Ik vroeg of ik op het juiste adres was en hij bevestigde dit. Hij was niet bepald slank, hij had een redelijk dikke pens en zag al aardig grijs. Hij begroette me en nam me mee naar de massageruimte. Daar vroeg hij me om mij uit te kleden. Ik wou me niet helemaal uitkleden en mocht mijn behatje en slipje aanhouden. Toen moest ik op mijn buik plaatsnemen op de massagetafel. Zachtjes begon hij mijn onderbenen te masseren. Eerst mijn linkerkuit, dan mijn rechterkuit. Zo ging hij langzaam naar omhoog. De kamer stond vol spiegels en ik kon hem vanuit verschillende spiegelhoeken in de gaten houden. Daarbij viel het me op dat hij voortdurend naar mijn kontje zat te gluren. Ik dacht nog bij mezelf “die oude geile bok zit hier te geilen op mijn kontje”. Ik lag nog steeds op mijn buik en voelde hoe hij mijn benen iets spreidde, zodat hij de binnenkant van mijn benen beter kon masseren. Tevens zag ik hem nu duidelijk tussen mijn benen naar mijn kutje kijken, dat nog steeds bedekt was door mijn slipje. Ik droeg geen string, maar mijn slipje was wel hoog uitgesneden. Ik voelde hem langs de zijkant van mijn lichaam naar omhoog gaan, maar hij deed dat op zo’n manier dat mijn slipje mee naar omhoog kwam. Hierdoor voelde ik het slipje meer en meer tussen mijn billen kruipen en ik voelde mijn slipje ook meer en meer spannen tegen mijn spleetje. Ik bekeek de masseur nog eens goed via één van de spiegels en zag dat hij nu echt gefixeerd was op mijn spleetje. Ik wist zeker dat hij aan het geilen was nu. Ik voelde me wat ongemakkelijk maar durfde niet goed reageren. Mijn slipje stak bijna helemaal tussen mijn billen en hij was deze aldus lustig aan het bewonderen. Ik voelde hoe hioj mijn benen nog meer uit elkaar deed, terwijl ik nog steeds op mijn buik lag. Hij kon nu heel goed tussen mijn benen kijken. Ik voelde me wat gegeneerd omdat ik voelde dat mijn slipje nu ook helemaal tussen mijn spleetje gekropen was. En het was tenslotte een oude geilaard met een dikke pens. Plotseling voelde ik hoe hij over mijn billen streelde. Ik stopte met ademen maar reageerde niet. Ik kreeg kippevel van zijn zachte strelingen. Ik wou wel stop roepen, maar eigenlijk wou ik toch graag dat hij doorging ook. Toen ik voelde hoe hij met zijn twee duimen mijn bilhelften uit elkaar trok, moet ik een lichte kreun gemaakt hebben. Ik zag aan zijn reactie dat hij wist dat hij me nu in zijn macht had. Ik zou me helemaal laten gaan. Hij trok mijn billen helemaal open net boven mijn spleetje. Daardoor kwam een deel van mijn schaamlippen uit mijn slipje. Toen hij met zijn vingertoppen over mijn slipje dat tegen mijn spleetje plakte, streelde was ik echt opgewonden. Hij merkte dit en ging dapper voort. hij trok mijn slipje opzij en keek nu recht in mijn spleetje. Zachtjes ging hij omhoog en omlaag met zijn vingertoppen. Ik voelde dat ik echt nat geworden was. Hij trok mijn slipje uit, en daar lag ik nu, op mijn buik, met mijn kontje en spleetje bloot, als 18 jarig meisje in de handen van een geile oude dikke 55 jarige masseur. Hij streelde lustig mijn kutje en lipjes, ging met zijn vingers tussen mijn billen. Ik klemde eerst mijn billen nog tegen elkaar, maar naarmate hij mijn kontje masseerde ontspande ik mijn billen meer en meer, en kon hij er goed tussen. Hij bleef ook zachtjes cirkeltjes maken rond en over mijn kontgaatje. Ik bewoog nu ook zachtjes mee met mijn kontje en wist helemaal niet meer waar ik het had. Plotseling voelde ik een zachte oliestraal recht tussen mijn billen glijden. Ik voelde hoe de straal naar beneden gleed dwars over mijn kutje. Mijn god wat voelde dit zo heerlijk aan. Met zijn vingers smeerde hij de olie lekker tussen mijn billen en over mijn kutje. Oh wat was alles lekker glibberig nu. Ik lag nog steeds op mijn buik en voelde hoe hij er lustig op los frutselde. Toen hij met 1 vinger mijn spleetje binnendrong kon ik het niet nalaten om te kreunen. Heerlijk. Daarna drong hij binnen met twee en zelfs drie vingers. Ik was lustig heen en weer aan he wiebelen toen ik hem met zijn andere hand tussen mijn billen voelde strelen. Hij zou toch niet…? Aaahh ik voelde hoe zijn pink mijn kontje binnendrong. Ik wou mijn kontgaatje nog toepitsen maar zijn pink stak er al helemaal in. Oh dit voelde zo goed aan. Drie vingers in mijn spleetje en één in mijn kontje. Ik ging nu op en neer met mijn kontje, om zijn ritmische bewegingen mee te kunnen volgen. Bijna was ik klaargekomen toen hij me omdraaide. Nu lag ik op mijn rug en hij trok mijn knieën zo hoog op dat ze naast mijn hoofd kwamen te liggen. Ik laag nu helemaal gespreid voor hem met mijn kutje wagenwijd open, en alsook mijn kontgaatje helemaal vrij nu. Als een wilde bok begon hij me helemaal te likken. Met zijn tong likte hij heel mijn kutje en zo naar mijn kontje, als hij over mijn spleetje likte drong hij naar binnen met zijn tong. Hij deed zijn broek naar beneden, trok aan mijn benen tot ik met mijn kutje aan de rand van de tafel lag. Ik zag hem met zijn dikke lul spelen, die natuurlijk al helemaal stijf stond. Ik voelde hoe hij met zijn eikel tegen mijn spleetje klopte. Hij trok met zijn twee handen mijn spleetje helemaal open, dat vol speeksel en slijm lag nu. Toen drong hij binnen met zijn pik. Ik voelde zijn ballen en pens tegen mij klotsen. Maar ik was zo geil nu dat hij alles zou kunnen doen met me. Hij wou meer en meer. Hij zette me op handen en voeten en wroette nog eens lekker wild aan mijn kont. Toen nam hij me langs achter. Ik zag in de spiegel opzij hoe zijn pens tegen me bonkte.hij duwde mijn armen opzij zodat ik plat op mijn buik lag. Hij lag nu bovenop me en nam me zo in m’n spleetje. Ik was ondertussen al eens klaargekomen, maar wilde nog niet ophouden omat het zo goed voelde. Hij sprong van de tafel en legde me op mijn zij, met mijn kutje en kont naar hem toe. Toen hij me zijdelings in mijn kutje nam voelde ik hoe een vinger wederom mijn kontje binnendrong. Ahhh kreunde ik, nu waren mijn beide gaatjes gevuld. Hij beukte wild op me nu en ik was ondertussen enorm geil geworden. Ik wou hem diep in me voelen en vroeg hem of hij me kon opheffen onder mijn kont. Dat deed hij dan ook en ik klemde mijn benen rond zijn dikke lijf. Onder mijn kontje (met zijn vingers mooi tussen mijn billen natuurlijk) hefte hij me op en neer en ik voelde zijn pik diep binnendringen. Toen hij bijna klaarkwam boog hij voorover zodat ik terug op tafel lag, greep zijn pik en spoot zijn hele lading over me. Deze massage zal ik niet gauw vergeten.

Andere geile sex verhalen:

  1. Hoe ik een tienerhoer werd
  2. Hoe ik hun speeltje werd
  3. Ik werd gebruikt als een parkinghoer
  4. Hoe mijn vrouw een slet werd

Over de auteur

Ik ben al jaren vrijgezel en zit dagelijks op Internet om heerlijke seksverhalen te lezen en te schrijven. Ik fantaseer enorm veel over allerlei standjes en plekjes...

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.