Anoniem verhaal toevoegen

Trainingskamp

Gepost door op 5 juli 2011

Daar ik tot de betere jongeren van het voetbalteam behoorde mocht of moest ik mee op voorbereidingsstage. Voor zowat een tiental dagen vertrokken we met een equipe van 33 personen, trainers en spelers. Om samenhorigheid te bevorderen werd voor het logeren lot getrokken, wat ons allen wel het beste leek. Ik was toen bijna achttien en trok als kamergenoot de reserve-doelman, een gespierde (zeg maar lenige panter) kerel van 28. Na het uitpakken en installeren trokken we het terrein op waar duchtig geoefend moest! Na deze training werd het avondeten geserveerd…uiteraard moesten we ons eerst van het zweet verfrissen. Op de kamer aangekomen liet ik uit normale beleefdheid (ik was nieuw in de groep) Bjorn voorgaan. Ik zag dat hij zich zonder enige schaamte volledig naakt stelde…wat bij profs meestal als normaal werd aanzien…hij bemerkte mijn reactie en verwondering…toen zei hij me ” Nooit een man gezien knaap? We zijn allen gelijk, de een wat groter en dikker he ” “Heb je liever dat ik in dat kleine hokje adam wordt?” “Nee nee mij is dat ok hoor” antwoordde ik denkelijk met rode wangen. Hij trok de douche in en stapte er later uit “Jouw beurt boy” Glanzend nat was zijn ranke bijna zwart gebruinde lichaam. Het deed me wat…ik droomde even! Ook ik stapte naakt naar de douche en kreeg van hem een bewonderende aansporing ” Prachtig boy, flink hoor, nog wat powerwerk en je zal er best leuk uitzien” In onze nieuwe pakken trokken we naar het restaurant, genoten er van het eten en de babbels erna…maar er was wel discipline die ons verplichtte om 22u naar onze kamers te vertrekken. Weerom ontdeed hij alle textiel en wierp zich naakt op bed…”Wel ik heb de gewoonte naakt te slapen hoor…probleem?” Nee was mijn rappe respons en deed hetzelfde. We lagen daar beiden naakt vluchtig spiekte ik zijn richting…wow beautiful was mijn gedachte. We begonnen zonder andere bedoeling wat over vrienden en vriendinnen te praten. Veel ervaring met meiden had ik niet tot nu…wat friemelen en tongen en that’s all!

Hij was gehuwd en vertelde me dat het voor hem op afzondering wel lastig werd zijn dagelijkse portie intimiteit te moeten missen. We praatten verder en verder..toen vroeg hij me of ik vermoeden had dat veel voetballers bisex of homo waren? Wist ik veel…het was mijn eerste maal op oefenkamp. Hij stelde meer en meer intieme vragen over oa dromen, masturbatie, het hetero of homo zijn. Ik antwoordde telkens nogal misschien naief eerlijk. Ik raakte wel opgewonden en hij ook zag ik. “Heb je zin in een rukbeurt samen ” vroeg hij me plots…”Welja” was mijn antwoord. Wat verlegen, want wat wist ik toen van de diverse soorten genot? Hij begon zichzelf te masseren en spoorde me aan hem te volgen…verlegen gegeneerd volgde ik zijn directe bevelen. Beiden wonden we ons zo op en meer en meer voelde ik me lekkerder. Plots vroeg hij mij ” Zal ik even bij jou helpen?”

Zal dat aangenaam zijn voor jou antwoordde ik steeds onderdanig. Ook voor jou knaap geilde hij me toe. Een seconde later lag hij naast mij en verving zijn hand het mijne rond mijn hard rechtopstaande pik. Zachtje rukjes gaf hij er aan…bijna strelend. Ook mijn ballen kregen een verkenningsronde. Hij keek me in de ogen en ik zag dat hij genoot…maar ook voor mij voelde dat goed. Nooit had een man me aangeraakt…mijn opwinding werd groot. Ik liet mijn hand over zijn lichaam gaan betastend naderde ik ook zijn paal. Ik sloot mijn vingers rond zijn genotsknots. Hield de ogen toe om meer te genieten. Ik voelde hoe zijn lippen mijn mond hadden gevonden en zijn tong de mijn vroeg…we begonnen te tongen als ware het een gevecht in de arena.. Ondertussen streelden we elkaar intenser. De druk van zijn vingers op mijn ridder werd harder. We drukten ons tegen elkaar aan. Het voelde zalig tegen zijn getrainde corpus te liggen. Kussend over mijn ganse lichaam zakte hij naar mijn kruis. Zijn natte lippen likten aan mijn pik…heel lichtjes beet hij in mijn ballen. Zalig kreunde ik. Mijn eikel kreeg een prima beurt en plots verdween mijn pik in zijn mond en begon mijn eerste pijpbeurt. Ik hield het niet. Met diverse aahhh en oahhh ging ik verder. Ik ga klaar komen riep ik. Maar dat zette hem tot heviger likken aan. Ik sloeg met mijn handen op de lakens, greep ze in de vuist mijn ganse lichaam werd stijf van dit enige genot en meet een grote ingehouden kreun spoot ik mijn sperma in zijn warme mond. Bijna uitgeput van de beurt keek ik hem aan…”Was het leuk schat” vroeg ie. Ja hoor, daarbij liet ik mijn mond naar het zijne gaan en tongde hem nu met eigen initiatief…nu wilde ik meer. Ik streelde zijn lichaam en liet nu ook mijn jonge warme mond zijn pik zuigen. Ik hoorde dat ook hij genoot. Ik likte zijn eikel en zijn ballen, trok zijn pik diep in mijn mond streelde zijn billen en zijn sterretje. Hoho fluisterde hij me, je doet als een volleerde slet boy! Ik voelde zijn lul in mijn mond vergroten zijn adem stokken…ik wist het moment nu dat ook ik zijn nageslacht zou slikken. Zijn kont krampte zijn sterretje kneep toe en stak er mijn vinger diep in en…smak daar was zijn warme klodder..ik bleef hem volledig zuigen tot ie proper en voldaan zijn plaats tussen zijn billen terugvond. Ik viel boven op hem en zoende hem opnieuw.

Wat vond je ervan? Heerlijk was zijn antwoord. Echt je eerste keer? Ja moest ik eerlijk antwoorden. En wil je dat nu nog schat. HmmHmm glimlachte ik tevreden. Dit zou een max van een trainingskamp worden…hier zou ik wilde ik veel leren. Meer dan naar de bal had ik honger naar zijn ballen…en dat zou meer worden…

En nu chatten met deze geile webcambabes!

Over de auteur

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.