Anoniem verhaal toevoegen

Verdrietige vriendin

Gepost door op 9 september 2011

Gisteren belde Linda mij op of ik langs wilde komen, ze klonk verdrietig. Ik ben toen direct naar haar toe gegaan want ik had toch niks te doen.

Linda zat op haar bed met een zakdoek in haar hand, ik ging naast haar zitten en vroeg wat er was. Ze vertelde dat ze ontslagen was en in een dip zat. Ze zag er ondanks dat ze verdrietig was toch er mooi uit. Ze had een open blouse aan die nat was van de tranen, ze had geen broek aan en zat in een sexy boxer. Ik troostte haar en vertelde dat alles goed ging komen en dat ze tijdelijk bij mij mocht werken om de huur te betalen.

Ze keek op en er verscheen een glimlach op haar gezicht, ze kwam dichterbij en bedankt mij door een lief kusje op mijn wang te geven. Tot die tijd had ik nooit lesbische trekjes gehad maar ik kreeg een raar gevoel in mijn buik. Linda legde haar hoofd op mijn schoot en staarde naar de tv. Ik streelde haar haar, via het haar ging ik naar haar schouder. Zonder het door te hebben kriebelde ik haar buik toen ze zich omdraaide en naar mij keek. Ze had een andere blik in haar ogen, iets ondeugends. Toen ze aan mij vroeg of ik haar knap vond wist ik het zeker, het wordt een leuke avond!

“Je bent een hele mooi vrouw Linda, waarom vraag je dat?”, zei ik tegen haar. Ze vertelde over haar ervaringen met mannen dat die niet altijd even rooskleurig waren, ze werd vaak niet opgewonden. Hoe meer ze over seks ging praten des te meer geiler ik werd. Terwijl ze aan het praten was streelde zachtjes over haar borst en begon haar te zoenen. Ik ging op haar zitten en deed haar blouse uit. Ik begon aan haar borsten te zuigen en ondertussen deed ik haar boxer uit. Toen ik haar begon te beffen was ze al haar zorgen vergeten.

Toen ze omhoog kwam en mij op het bed legde mocht ik hetzelfde ondergaan, heerlijk toen ze mij begon te beffen. Ik wist waar Linda haar dildo bewaarde en terwijl ze mij befte pakte ik die. Toen ze naast me liggen gingen we heerlijk met de dildo spelen, terwijl ik haar zoende zocht ik haar natte kutje op en ging zachtjes op en neer met de dildo. Kreunend van genot kwam ze klaar, ze ging direct anders om op mij zitten zodat ik haar weer lekker kon beffen, terwijl zij heerlijk met de dildo bij mij ging spelen.

Mijn vriend had mij 4x gebeld om te vragen waar ik was. Toen ik terug belde en het verhaal van Linda vertelde, uiteraard niet de seks, snapte hij het volkomen en zei tegen mij dat ik maar bij haar moest slapen om haar gezelschap te houden. Dat liet ik mij geen tweede keer zeggen en kroop lekker bij haar terug in bed. De hele nacht hebben we niet geslapen…

Andere geile sex verhalen:

  1. De vriendin van mijn dochter
  2. De lieve vriendin
  3. Mijn vriendin wilde seks

Over de auteur

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.