Anoniem verhaal toevoegen

Geile sex met oudere man

Gepost door op 9 augustus 2011

Ik ben een meisje van 18 jaar en ik vertel mijn verhaal wat ik heb beleefd met een oudere man. Ik gebruik de naam van deze man niet, alleen zijn voorletter. Het was woensdag avond en ik en W gingen naar een vereniging waar wij samen bij zitten. W heeft een vriendin en drie kinderen die van haar zijn. W vind mij erg leuk en droomt er al een tijdje van om iets met mij te doen. Op de vereniging liep ik langs hem, en er was een moment van een aantal seconden dat er niemand in de buurt was. W komt langs en pakt me op mijn mond en geeft een heerlijke tongzoen. Ik schrik maar ik vind het heerlijk.

Hij fluistert in mijn oor dat we gelijk weg gaan, als we klaar zijn. 22.15uur zijn we klaar en we stapten in de auto en rijden weg. Nog geen 2 minuten later zegt W tegen mij: waar wil je heen dat we rustig kunnen praten. En er komt een knipoog achterna.
Ik zeg dat ik wel een parkeerplaats weet waar we heen kunnen rijden.Op de parkeerplaats aangekomen, raken we aan de praat. We zijn allebei zenuwachtig omdat we allebei dondersgoed weten wat we willen. We willen elkaar, we willen weer het zelfde gevoel als die paar seconden bij de vereniging, alleen nu nog beter. Opeens begint W over de zoen bij de vereniging. Hij vraagt hoe ik het vond. Ik wil antwoord geven maar dit gaat niet want hij heeft mij alweer te pakken.
Maar nu is het een tedere lange tongzoen, waarbij we niet gestoord kunnen worden.

Het gevoel komt weer omhoog en word steeds heviger. We zouden voor altijd zo kunnen blijven zitten, het voelt zo goed. Een aantal fietsers komen voorbij, maar dit maakt niet uit. Langzaam brengt W zijn hand naar mijn borst, met zijn hand kan hij mijn cup b helemaal pakken. Hij begint er zachtjes in te knijpen en trekt mijn jurk opzij, zodat hij nog meer zicht heeft op mijn borsten. Ik vind het heerlijk en geniet, van de aanraking over mijn hele lichaam. Hij gaat langzaam naar beneden met zijn hand, en streelt mijn benen. Ik begin het heel erg warm te krijgen en sta toe dat hij mijn jurkje een beetje omhoog doet. Voor mij is het erg nieuw om dit in een auto te doen, dus telkens als er iemand voorbij komt schrik ik een beetje. Bang dat het mensen zijn die mij zouden kunnen herkennen, maar dat is niet zo. Hij gaat omhoog met zijn hand langs de binnenkant van mijn been. Mijn broekje is nat, ik ben al aardig opgewonden. Langzaam gaat hij met zijn hand over mijn broekje en gaat daarna met zijn hand in mijn broekje.
Het gaat moeilijk omdat we in de auto zitten maar het lukt.
Ik schuif een beetje naar beneden zodat hij er nog beter bij kan. We zijn nog steeds aan het zoenen en langzaam voel ik een paar vingers over mijn klitje glijden. Steeds verder naar beneden, en dan gaat er een vinger in mijn kutje. Ik schrik even maar vind het heerlijk, steeds dieper en harder duwt hij zijn vinger in mijn kutje. Ik begin te hijgen en dat wind W op. Hij houdt op met zoenen en begint aan mijn borsten te zuigen en te likken. Hij gaat naar beneden en komt bij mijn slipje aan. Ik voel zijn tong over mijn navel mijn onderbroek inglijden. Hij bewerkt mijn clitoris en ik begin weer te hijgen, dan gaat hij dieper en beft me diep.
Hij doet dit zo lekker, dat hij er zelf ook geil van word. Terwijl hij mij verder vingert, maakt hij met zijn andere hand zijn broek open. Ik merk dit en word nu nog geiler, hij haalt zijn lul eruit en zegt dat hij heel geil is. Ik begin hem af te trekken. Hij begint gelijk sneller te vingeren , waardoor ik ook sneller ga. Tegelijk zoenen we elkaar, en zien het zweet op elkaars hoofd zitten. Wat is dit enorm geil! Ik laat hem klaar komen en hij mij.
We willen meer, maar niemand weet dat we hier zijn en het word al laat dus ik moet naar huis. Maar we spreken af dat we het de volgende keer bij hem thuis doen, zodat dan echt niemand ons ziet. Dit vind ik een goed idee, en hij brengt mij naar huis.

Andere geile sex verhalen:

  1. Oudere buurvrouw
  2. Op zoek naar oudere dikke vrouwen

Over de auteur

Ik ben al jaren vrijgezel en zit dagelijks op Internet om heerlijke seksverhalen te lezen en te schrijven. Ik fantaseer enorm veel over allerlei standjes en plekjes...

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.