Anoniem verhaal toevoegen

Lekker geilen met een vrouw van 58

Gepost door op 30 augustus 2010

Ik moest voor mijn werk, als PR Verantwoordelijke van een bedrijf, naar Duitsland om met een ander bedrijf te bekijken hoe we onze samenwerking konden verbeteren. Maar daar ga ik jullie niet mee lastigvallen, hetgene wat ik jullie wil vertellen speelde zich af op de fabriek waar ik zijn moest. We kregen daar een rondleiding door een dame, laat ik ze Lena noemen, die steeds maar rond mij bleef hangen en me ten allen tijden aanraakte. Handje op de arm, elleboog tegen elleboog en handje op de schouder. Ik vond haar wel sympathiek en de eerste avond werden we bij de collega’s te slapen gelegd en raad eens bij wie ik sliep? Tuurlijk bij Lena. Daar had zij voor gezorgd en ik kwam met haar thuis in een gezellige flat waar het mij opviel dat er geen man in huis was. Ik vroeg haar of ze geen man had en ze zei dat ze zonder ook kon leven. Toen mijn spullen een beetje uitgepakt waren kwam ze kijken of ik nog iets nodig had en kwam zomaar de kamer in. Natuurlijk was dit haar huis maar als je gasten hebt klop je toch eerst en kom je dan binnen. Ik was net mijn lingerie aan het weg leggen en ze bekeek mijn spulletjes nauwlettend. Pas nu viel mij op dat we beiden dezelfde grote van borsten hadden en eenzelfde kontje aleen was zij iets groter en steviger gebouwd. Ik was die dag al een paar keer achter haar een trap opgegaan en dan had ik gezien dat ze lekkere billen had en een geil kontje voor haar leeftijd die ik op vijftig schatte. Haar lange haar was nu helemaal los en ze had ook een kleedje aan die iets sexyer was dan het mantelpakje van die dag. Ze vroeg me of ik wilde komen eten want de tafel was gedekt. En dan zijn we maar gaan eten. Na avondmaal en tijdens het afruimen praten we over koetjes en kalfjes en toen we in de salon zaten kwam het gesprek over relaties en vertelde ze mij dat ze geen mannen lustte en liever met meisjes optrok. Ik begon haar helemaal anders te bekijken en werd zelfs een beetje opgewonden van deze vrouw. Na enkele pilsjes kwamen we beide wat losser en ik had haar ook al verteld over mijn relatie met papa en ook met Anja. Hoe meer ik vertelde hoe roder ze werd en rond elf uur zijn we maar gaan slapen. De volgende ochtend werd ik gewekt door Lena die naast me lag op de zetel. Of ik koffie wilde of thé bij het ontbijt. Koffie vond ik best en zij ook blijkbaar. Ik bekeek haar nogmaals en zag dat ze een niemendalletje droeg van doorschijnend zwarte satijn en verder niks eronder. Ik werd hiervan zo heet dat ik in een spurt vertrok naar het toilet en me daar heb klaargevingerd. Toen ik daarna buiten kwam en ze mij bekeek voelde ik me helemaal rood worden en knipoogde ze naar me. Nog steeds stond ze daar in sexy nachtkleed waar ik kut en tieten door zag. Vooral haar grote tepels wonden mij op. Die avond zijn we thuis gekomen en ieder naar onze ruimte getrokken op haar flat. De hele dag had ze toespeling gemaakt op ons over of ik haar geil vond en heet genoeg. Ze is zelfs even met haar hand over mijn kontje gegaan en ik kreeg er hete rillingen van. Ik besloot een douche te nemen en ging, in slip en beha de badkamer in waar zij net naakt uit de cabine kwam. 58 jaar en zo een goddelijk lijf,billen, tieten, kontje en vooral kale spleet maakten mij week en ze nam me in haar armen en zoende mij vol op mijn mond. Haar hete tong drukte ze door mijn lippen mijn mond in en we tongden elkaar heerlijk geil. Ik greep naar haar tieten en begon gelijk te likken aan een tepel. Lena rukte mij de kleren van het lijf en zei ach geile meid hier verlang ik al sinds gisteren naar. Ze nam me mee naar haar grote bed waar we naakt op gingen liggen en we elkaar betasten. Ik had nooit gedacht dat een oudere vrouw zoiets bij me teweeg kon brengen. Toen zei ze om het even wat rustiger te doen en ze begon me te zoenen over mijn hele lijf en pas als laatste dook ze tussen mijn benen om mijn poesje lekker klaar te likken. Ooooohhhhh jaaaaaahhhhh Lenaaaaa lekkeeeeeer lik meeeeeeee jaaaaaa. Ze likte met lange halen en duwde een vinger in mijn kontje wat me deed koken. Ik draaide me en in soit-cent-neuf likten we elkaar klaar. Ik vond het zo lekker bij Lena dat we bleven geilen tot we vermoeid in slaap vielen. De volgende morgen werd ik wakker van gelik aan mijn tepels en het bleek Lena, ik keek op de klok en mijn hart stond stil. Het was al 11.30 en ik was niet op het werk en zij ook niet. Geen erg zei ze ik heb gebeld dat je gevallen bent en dat ik met je naar de dokter ging ze verwachten ons pas morgen weer. Ze zoende me vol op de mond en toen voelde ik iets in mijn poesje dat op en neer ging. HIer werd ik pas echt geil van en wat bleek, ze neukte mij met een voorbinddildo. Oooooohhhhh aaaaarrrgghhh lekkeeeeeeeeer Leeenaaa ik kom jaaaaaa en net op dat momen gilde ook Lena Aaaaaggghhh Elkeeeee ich komme auch jaaaaaaaa gut. Toen het wat weggeebd was haalde ze die dildo eruit en draaide zich gelijk om om mijn kutje uit te likken en zo kwamen we nogmaals klaar. Ik wist niet dat oudere vrouwen zo heet waren maar na dit zal ik wel eens meer een oudere vrouw versieren hoor. Lena komt af en toe eens hier naar toe en ik ga soms naar ginder en dat is niet voor de toeristische trekjes maar voor onze hete poesjes

Andere geile sex verhalen:

  1. Lekker kaal geschoren
  2. Lekker alleen thuis?
  3. Hoe wij Nicole eens lekker verwenden

Over de auteur

Ik ben al jaren vrijgezel en zit dagelijks op Internet om heerlijke seksverhalen te lezen en te schrijven. Ik fantaseer enorm veel over allerlei standjes en plekjes...

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.