Anoniem verhaal toevoegen

Lekkere kerels altijd welkom!

Gepost door op 12 september 2011

Een week weet ik het nu, ik ben homo. Ik sta er van te kijken wat ik hier allemaal kan doen samen met al die mannen, ik wist ook niet dat het zo lekker kon zijn. De mannen die ik mooi vind, houden ook van mij. En dit terwijl ik nu pas weet dat ik echt homo ben. Ben je benieuwd hoe ik hier achter ben gekomen? Ik ging uit op vakantie, kwam plots in een homo tent, een andere jongen pakte me vast, ik werd er opgewonden van en kreeg meteen een stijve. Deze lekkere hunk zag dat en pakte mijn penis eens vast. Waardoor ik al snel een erectie kreeg, deze hunk nam me mee naar de wc en begon mij te zoenen. Dit was heerlijk en ik liet me helemaal gaan!

Het was voor mij een duidelijk teken dat de gevoelens die ik had nu eens bevestigd werden. Wat een heerlijke jongen en ik wist niet wat ik terug moest doen, ik deed maar gewoon mee en daar genoot hij ook van! We waren nog niet eens klaar met zoenen of hij zal al met zijn hand in mijn broek. Hij begon daar te zoenen en deed mijn penis in zijn mond, zin hand gebruikte hij om me af te trekken en hij zoende mijn ballen, dat was pas een genot!

Ik kreunde van genot en kwam klaar en spoot zijn hele gezicht onder, hij likte het zelf weer af en bleef maar door gaan. Toen was het mijn beurt, ik knielde tussen zijn benen en deed zijn penis in mijn mond, het was niet vreemd, het was heerlijk en het voelde alsof ik hier al tijden op had gewacht, eindelijk kon ik mijn gevoelens eens uiten!

Andere geile sex verhalen:

  1. Altijd al van gedroomd
  2. Een lekkere zwarte lul
  3. Genomen door 10 geile kerels
  4. Lekkere duitse babe
  5. Een lekkere Nederlander

Over de auteur

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.