Anoniem verhaal toevoegen

Spanning op het strand

Gepost door op 8 augustus 2010

Ik was net 18 geworden en had zin om lekker alleen naar het strand te gaan. Het was mooi weer en ik wilde toch een beetje rustig liggen, dus ging ik naar een stil stukje strand. Er waren een paar gezinnetjes en verder was er alleen een wat oudere man die een windscherm had, dat bij nader inzien een tentje bleek te zijn, waar hij naast lag. Ik liep in de richting van de man en zei hem gedag. Hij zal een jaar of 67 zijn geweest. Ik droeg een overhemd en een boxershort. Het moest een zwembroek voorstellen, maar bij lichamelijke opwinding waren mijn ‘vormen’ soms iets beter te zien dan ik zelf zou willen. Ik legde mijn handdoek neer en lag vlak bij de man. Ik deed mijn overhemd uit en ging in mijn boxershort op mijn buik op de handdoek liggen. Ik was al 18, maar mijn lichaam was nog niet echt ontwikkeld. Soms leek ik meer op een meisje. Mijn haar was kort maar sluik en ik deed er meestal wat gel in. Ik had nauwelijks haar op mijn lichaam, alleen wat blonde haartjes op mijn benen. Mijn pik en ballen waren helemaal kaal. Mijn gezicht had vrouwelijke trekken en ik kon er soms best meisjesachtig uitzien. Ik merkte dat het warmer was dan ik had verwacht. Ik voelde de zon op mijn rug branden. De zonnebrandcrème was ik niet vergeten maar mijn rug ermee insmeren vond ik altijd erg lastig. Ik schaamde me een beetje maar schraaptetoen de moed bij elkaar om de man te vragen of hij mijn rug wilde insmeren. Hij vond het geen probleem. Ik gaf hem de fles en hij deed flink wat zonnebrandcrème op zijn handen en bracht het op mijn rug aan. Dat gaf een prettige tinteling in mijn buik. Ik vond het verwarrend want ik vond het eigenlijk alleen prettig als meisjes me aanraakten. De man ging door en het werd bijna een soort massage. “Zo is het denk ik wel goed zei ik,” toch wat gegeneerd.“OK, maar ik ga toch even door, want je moet tegenwoordig zorgen dat je jezelfgoed insmeert,” zei de man beslist,.De man had natuurlijk meer levenservaring dan ik en ik besloot hem te gehoorzamen. Eigenlijk vond ik het best wel een beetje spannend, zo’n dominante man aan wie ik me heerlijk kon overgeven. Toen deed hij iets wat ik niet had zien aankomen. Hij deed zijn handen in het elastiek van mijn boxershort en deed hem wat naar omlaag. Ik was bang en nieuwsgierig tegelijkertijd en ik besloot me lekker aan hem over te geven. Ik gedroeg me expres als een soort naïef schoolmeisje en door mijn onschuldige uitstraling viel hem dat niet op. “Wat doet u nou, meneer?” vroeg ik onschuldig.Hij zei niets maar begon mijn billen te strelen. Met zonnebrandcrème aanbrengen had het allemaal niets meer te maken. Dat begreep ik maar al te goed! Vervolgens deed hij mijn boxershort naar omlaag…over mijn strakke kontje, mijn dijen, mijn knieën, mijn kuiten en vervolgens over mijn enkels en voeten. Ik lag nog steeds op mijn buik en ervoer het heerlijke gevoel van de zomerbries tussen mijn billen. De man streelde mijn billen verder en gleed nu met zijn hand tussen mijn billen. Ik genoot. Hij begon zwaarder te ademen en ik probeerde niets te laten merken van mijn heimelijke genot. Ik was bang dat hij mijn stijve pik zou voelen (ook al was die niet zo groot). Als een poesje lag ik lekker op mijnbuik. Hij bleef mijn billen strelen en bracht plots een vinger naar mijn kleine roosje! Hij voelde hoe strak mijn ballen gespannen waren. Ik had nu een stijvere lul dan ik ooit had gehad en een orgasme was nabij. Ik voelde me schuldig en verward, maar ook gelukzalig, blij en geil. Ik voelde het zaad uit mijn ballen opkomen. Hij had een van zijn vingers teder in mijn roosje gestopt. Toen hij hem eruit haalde draaide hij me om en legde me op mijn rug. Vol scdhaamte keek ik hem aan toen hij naar mijn lul keek. Ik probeerde aan vervelende dingen te denken om mijn orgasme niet te laten plaatsvinden maar het was al te laat. Hij deed zijn hand tussen mijn billen en haalde hem terug via mijn pik en ballen. Dat was te veel. Schokkend kwam ik klaar. Ik kwam in korte, romige stralen en voelde een combinatie van vernedering en gelukzaligheid toen ik me zo liet gaan. Hij leek vertederd. Ik stamelde wat maar het was niet erg zei hij. Uitgeput ging ik weer op mijn handdoek liggen. “Kom anders even in mijn tentje liggen, liefje,” zei hij geruststellend. Ik ging in de tent liggen terwijl het zaad nog uit mijn penis droop. Hij kwam naast me liggen en streek opnieuw met z’n hand over m’n billen. IK had nog geen idee wat er toen zou gaan volgen

Andere geile sex verhalen:

  1. Fotograferen op het strand
  2. Op het strand in Spanje
  3. Avontuur met getrouwde vrouw op strand

Over de auteur

Ik ben al jaren vrijgezel en zit dagelijks op Internet om heerlijke seksverhalen te lezen en te schrijven. Ik fantaseer enorm veel over allerlei standjes en plekjes...

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.