Anoniem verhaal toevoegen

Turkse knoflooksaus

Gepost door op 1 augustus 2010

Al een tijdje heb ik een oogje op de bezorger van de shoarmaboer op de hoek. regelmatig laat ik Mohammed opdraven om mij een pizza met knoflooksaus te laten bezorgen. Soms dan trek ik een joggingbroek aan zodat hij mijn stijve hamer in het broekje ziet zitten. Ik had van verhalen gehoord dat ze sperma hadden gevonden in knoflooksaus. Het idee dat er wellicht een lading van zijn Turkse sperma in zou zitten maakt me iedere keer geil. Ik besloot hem een beetje uit te dagen die avond. “Hee Mohammed….. das nou al de zoveelste keer dat jullie mij een koude pizza bezorgen!” klaagde ik zogenaamd en liep boos de woonkamer in. “Ja maar hij is nou wel warm …” zei Mohammed als hij in de val trapte en de deur achter zich sloot. “Kom nou toch…..” ik haalde doos van de vorige keer en liet hem de rest zien. “Kijk het is koud!” zei ik waarop hij glimlachte. “En die knoflooksaus is ook koud!” ik moest lachen en hij ook. Hij keek me aan waarna zijn ogen omlaag zakten naar mijn lul. Ik knielde voor hem en terwijl ik door ging met klagen opende ik zijn gulp. “Hey! Wat jij doen….!” riep Mohammed maar hij hield me niet tegen ik trok de spijkerbroek omlaag en de slip en daar verscheen een mooie halfslappe grote turkenpik! “AhMMP HMMP HMMP….” meteen zat ik hem af te pijpen en tevreden glimlachend keek de Turk omlaag. “MMMJAAAAHH….” kreunde hij en onmidellijk begon de zware leuter te groeien. “Hmmp hmmp ik wil warm knoflooksaus van jou….” fluisterde ik hees als ik het bakje bij zijn lul hield en het aftrok. “Arch arch oooh lekker jij mij aftrekken hmmm…” kreunde de jonge Turk als hij schokte en de stroperige klodders sperma precies in het bakje terecht kwam. Ik liet zijn lul los en roerde met een vinger door de saus heen en stak het daarna in mijn mond en proefde zijn sperma. “Hmmmmmm volgens mij heb ik jou al eens eerder geproefd!” zei ik geil als hij nu boos werd. “Nietwaar…. ik jou lesje leren hier!” en hij greep me bij de hoofd en ramde zijn lueter diep achterin mijn keel! “uche bwaaarch uche uche hmmp hmmp!” in een heerlijk ritme werd ik door de pizzabezorger in mijn mondje genaaid. Ik had mijn hand al om mijn lul en rukte me af als ik zijn lul steeds groter en dikker voelde worden. “Goed zo jongen hmmmm….” kreunde de Turk die af en toe me met zijn leuter sloeg waarna ik zijn harige grote teelballen begon te likken. Langzaam draaide ik hem om en boog hem voorover. Automatisch trok hij zijn kontkutje wijd open zodat ik nu met mijn tond rondom zijn kringspier kon likken. “Jaaaach goed zooo likken!…”stamelde Mohammed als ik hem daarbij ook aftrok. Ik kwam omhoog en drukte mijn snikkel tegen zijn harige kut aan. “Njahhh ja zo jaaa Mohammed lekker ding van me!..” kreunde ik als zijn kringspier ontspande en ik in de darmen van deze Turkse jongeman gleed. Leunend voorover op de tafel duwde ik mijn lul steeds dieper in de Turkenkut, met steeds vloeiendere slagen joeg ik mijn gehele lul in en uit zijn kontgat. “oooh Mohammed…. ik ga je kont volspuiten!” kreunde ik als mijnlul opzwelde en ik de krachtige stralen van mijn saus diep in zijn darmen wegspoot! “Arch…. ” zei ik als ik me uit hem terugtrok en Mohammed op zijn rug op bank ging liggen en ik meteen op zijn lul dook. “Hmm hmmm jij lieve man hmmm lekker zuigen hmmm pijpen hmm…..” kreunde hij goedkeurend. Af en toe druppelde ik wat knoflooksaus over zijn eikel om het vervolgens slurpend op te likken. En weer spoot hij … ditmaal regelrecht achterin mijn keel. Dankbaar keek Mohammed me aan. “Als jij wilt jij altijd gratis pizza krijgen als jij mij zuigen…. okee?…” ik knikte als we begonnen te tongen en onze lullen heel langzaam geil over elkaar heen begonnen te rijden. Het was nou mijn beurt om zijn Turkse pik in mijn smachtende kontkutje te ontvangen!

Andere geile sex verhalen:

  1. Turkse knoflooksaus
  2. Turkse koffie

Over de auteur

Ik ben al jaren vrijgezel en zit dagelijks op Internet om heerlijke seksverhalen te lezen en te schrijven. Ik fantaseer enorm veel over allerlei standjes en plekjes...

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.