Anoniem verhaal toevoegen

Zomaar een jongen

Gepost door op 20 juni 2010

Het was een warme zomerdag in juli. Omdat het zo’n drukkend weer was, besloot ik om verkoeling te zoeken in het zwembad. Ik pakte men fiets, griste uit de kast zwembroek en twee badhanddoeken, en zette mijn fiets koers richting zwembad. Na zo’n 30 minuten te hebben gefietst kwam ik bij het zwembad aan. Ik stalde de fiets, betaalde de entree en gaf me toen richting kleedhokjes. Mijn korte broek en t-shirt maakte plaats voor de zwemkleding. Nog eventjes de tas in een kluis, en dan naar buiten de zon in. Ik wist dat er een aantal vrienden waren die vandaag ook gingen zwemmen, dus zocht ik hun op. Ik heb mijn handdoek bij hun uitgestalt, waarna we ons goed hebben vermaakt. Hier en daar zag ik in het zwembad al een mooie jongen lopen, waardoor ik in een opgewonden stemming raakte. Ik heb dit niet laten blijken, omdat ik me in zo’n grote openbare gelegenheid begaf.
Het liep al langzaam tegen de klok van 17.30 uur. Verschillende mensen waren druk bezig met het verzamelen van hun spullen, om weer huiswaarts te keren. Een aantal vrienden waren ook al vertrokken, en toen de rest van de groep ook wilde gaan besloot ik om ook maar eens mijn spullen te pakken.
Ik kleedde me aan en ging maar weer eens richting huis. Op de fiets was ik maar steeds met de gedachte bij de jongens die ik in het zwembad had gezien. Het was zo’n opwindend gezicht; mooie slannke jongens, gebruind lijf en dan een strakke zwembroek aan.

Ineens werd ik door een knal uit mijn dromerige wereld gehaald. Shit, had mijn fiets een klapband. Daar stond ik dan, net tussen twee dorpen in. Er was in de buurt geen huis te bekennen, dus zat er niets anders op om maar lopend verder te gaan. Ik had al zo’n minuut of 10 gelopen, toen er een auto achter mij begon te toeteren. Ik keek om, en zag dat er een auto naast de weg stond geparkeerd. Er stapte een jongen, ik schatte hem 22, uit en vroeg of ik een lift wilde. Ik bedacht me geen moment en zei dat ik dat best wel wilde, allang blij dat ik niet meer hoefde te lopen.

Ik liep naar zijn auto toe. Hij zei dat hij effe de kofferbak open moest maken. Hij liep voor mij uit naar de achterkant van de auto. Veel had hij niet aan, alleen maar een zwemslip en een t-shirt. Hij was lekker bruin gebrand door de zon. Het achteraanzicht van de jongen was al een plaatje om te zien. Bij de kofferbak draaide hij zich om, om mijn fiets aan te nemen. Nu zag ik hem eens van dichtbij. Toen hij mij aankeek, kreeg ik een tintelend gevoel in de buik. Wat een stuk was het. Mooi donkerblond haar, blauwe ogen. Hmmm, wat zou ik eens graag met hem iets doen ging er door mijn gedachte heen.

De fiets lag achterin, en we stapten ook in de wagen. Hij had het raampje aan zijn kant open staan, zodat er was frisse lucht in die bloedhete wagen kon komen. Hij vroeg waar ik vandaan kwam. Ik zei dat ik had gezwommen. Het verhaal ging verder… Hij vertelde waar hij vandaan kwam, wat hij vandaag had gedaan, etc. Tijdens het vertellen keek ik regelmatig naar zijn kant uit, en telkens als ik keek werd het tintelend gevoel steeds heftiger. Toen hij wat harder ging rijden, kwamen er met vlagen wind onder zijn t-shirt, zodat ik een goede kijk kreeg op zijn strakke zwemslip. Ik zag daar de contouren van zijn lul. Wat moest dat een mooi ding zijn dacht ik. Ik voelde bij mezelf al dat mijn lul stijf begon te worden. Ik moest me steeds meer moeite doen om niet al te opvallend naar zijn kruis te kijken. Ik weet niet of de jongen heeft gemerkt dat ik steeds naar zijn kruis keek, maar ik zag dat zijn lul nu ook een andere positie aan het in nemen was. Langzaam aan zag ik hem stijver worden. Ik wist niet waar ik moest kijken, of wat ik moest zeggen.

Ik moest steeds meer moeite doen, om maar niet te opvallend naar zijn inmiddels stijve lul te kijken. Er flitste steeds een aantal gedachten door mijn hoofd; kon ik maar eens met dat lekker ding spelen, hoe zou hij er zonder zwemslip bijstaan…
Ik werd uit mijn gedachte gehaald doordat ik een hand aan mijn been voelde. Ik schrok. De jongen zei “Sorry dat ik je heb laten schrikken, dat was niet mijn bedoeling. Ik wilde met mijn hand naar de schakelpook grijpen, maar zat er een beetje naast.”

Ik zei dat het niets uitmaakte. Terwijl ik dit zei, dacht ik dat dit het moment was om toe te happen. In eerste instantie durfde ik niet goed, maar ik zette de stap en zei “Als je wil, mag je eens met mijn ‘schakelpook’ schakelen.” De jongen keek mij met een lachende en tevens ondeugende blik aan. Hij begon te remmen, en ging nam een zijweggetje. We reden een stuk over dat zijweggetje en stopte uiteindelijk tussen een paar bosjes in. Nadat hij de wagen had geparkeerd, begon hij zonder iets te zeggen, mijn benen te strelen. Met een hand wreef hij langzaam, over mijn kloppende lul, en met zijn andere hand begon hij door mijn haar te woelen. Ik richtte me langzaam naar hem toe en kuste hem voorzichtig op zijn mond. Hij beantwoorde mijn kus, door zijn mond open te doen, zodat onze tongen met elkaar kennis konden maken. Met mijn handen probeerde ik zijn t-shirt uit te doen. Ook ik deed mijn t-shirt uit. Daar zaten we dan in zijn auto, hij in zijn zwemslip en ik in een korte broek. Beide hadden we een ontzettend stijve lul. De jongen stopte even met zoenen en strelen, en drukte op een aantal knopjes. Zo te merken was dat de elektriche bediening van de stoelen, want mijn rugleuning ging langzaam naar achteren. Toen we lagen, kwam hij dicht tegen mij aan liggen en ging met beide handen in mijn korte broek. Een hand masseerde langzaam mijn lul, terwijl de andere met mijn ballen begon te spelen. Met mijn handen trok ik voorzichtig aan de zwembroek. Deze zakte beetje bij beetje naar beneden. Zijn mooie, goed ogende lul kwam langzaam aan tevoorschijn. Wat een mooie lul had hij. Ik genoot er al van toen ik hem in zijn zwemslip zag zitten. Maar nu stond hij daar, zonder dat een stukje stof hem tegen kon houden. Ik pakte voorzichtig zijn lul in mijn hand en begon er zachtjes aan te trekken. Terwijl hij met mijn lul speelde, likte hij aan tepels. Er ging een tinteling door mijn hele lijf. Ik was zo geil, dat ik steeds heftiger aan zijn lul begon te trekken. Volgens mij merkte hij het, en zei dat we het rustig aan konden doen, hij had toch niets meer voor voor vandaag. Ik wilde wel rustiger, maar ik kon me bijna niet inhouden. Daar lagen we dan in zijn auto, beide spelend met elkaars lullen. Het zoenen wisselden we zo nu en dan eens af door elkaar te strelen, of met elkaars tepels te spelen, maar de handen lieten elkaars lullen niet los.

Op een gegevenn moment stopte de jongen met het trekken aan mijn lul. Hij stelde voor mij te pijpen. Ik zei dat ik zijn lul ook wel eens graag wilde verkennen met mijn mond. Na enig gedraai in de wagen, hadden we uiteindelijk stand 69 bereikt. We lagen maar net en hij pakte mijn lul in zijn mond en begon er als een bezetene aan te zuigen. Ik keek eens naar zijn lul, nu hij recht voor me stond. Wat een mooie lul dacht ik. Ik schatte hem op 21 cm. Ik keek er nog even naar en nam hem toen in mijn mond. Ik begon eerst aan zijn eikel te likken en te zuigen. Beetje met beetje nam ik ook de rest van zijn lul in mijn mond. Heerlijk was dat. Terwijl hij aan mijn lul zoog en likte alsof het een lolly was, maakte hij een soort neukbewegingen in mijn mond. Op een gegeven moment, voor mij totaal onverwacht trok hij zijn lul uit mijn mond. Toen zijn lul net uit mijn mond was kwam hij klaar. Niet lang daarna kwam ik ook klaar. We hebben nog een tijdje in de wagen liggen te zoenen, toenn hij opeens zei dat we maar eens moesten gaan. Ik vond het best wel jammer, maar stemde er toch mee in. Net voordat ik mijn korte broek wilde pakken, stelde hij nog voor om voor elkaar een “souvenier” achter te laten. Ik keek hem wat onbegrijpelijk aan. Hij zei dat ik mijn onderbroek tegen hem zijn zwembroek wilde ruilen. Hierop bedacht ik me geen moment. Ik trok zijn zwemslip aan en hij mijn onderbroek. Toen ik zijn zwemslip aanhad dacht ik metaan dat “hier” zijn lul in opgeborgen zat. Dat gaf me weer eenn ontzettend geil gevoel.

Toen we alles bij elkaar hadden startte hij de auto en bracht me naar huis. Wat ik wel wist was dat ik zijn zwembroek goed zou bewaren, en hem zeker nooit wassen

Andere geile sex verhalen:

  1. De nieuwe jongen
  2. Mijn eerste en beste keer met een jongen
  3. De escort jongen

Over de auteur

Ik ben al jaren vrijgezel en zit dagelijks op Internet om heerlijke seksverhalen te lezen en te schrijven. Ik fantaseer enorm veel over allerlei standjes en plekjes...

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.