Anoniem verhaal toevoegen

Biertje bij de buurman

Gepost door op 18 juli 2010

Ik woon al een aantal jaren in mijn flat, op drie hoog. Ik ben een gozer van 32 jaar en zie er normaal uit. Ik ben homo, maar heb een hetero-uitstraling. Ik draag graag sportkleding, en jeans. Gewoon lekker normaal, semi-stoer. Naast mij woont een kerel die ongeveer hetzelfde is als ik. Wel heel groot, stoer, en redelijk stil. Niet veel contact heb ik met hem. Ik heb een druk leven, evenals hij. Heel vaak zie ik een vrouw bij hem in huis, en ik ga er vanuit dat het zijn vriendin is. Theo, zo heet hij, is zo’n twee meter lang, kale kop, sikje, breed geschouderd, altijd gekleed in strakke jeans, en vaak stoere hemdjes of t-shirts. Erg lekker. Dat wel. Ik heb nooit echt op hem gegeild, maar daar kwam verandering in.

Een paar weken geleden was ik thuis. Ik was lekker een paar dagen vrij van mijn werk. Ik liep rond in mijn adidas-broek en een mouwloos shirtje. Lekker een beetje aan het relaxen. Op een bepaald moment sta ik op mijn balkon, want het was best warm, en ik kijk naar het balkon van mijn buurman. Die ligt daar flink te bruinen in de zon. Nix mis mee, zijn lijf lekker inge-olied, en een strakke zwembroek aan. Ik kijk nog eens die kant op en hij tilt zijn hoofd op! “Hey Buurman” zegt ie, en zwaait met zijn hand. Ik groet hem terug en begin een babbeltje. Ik zeg tegen hem dat t erg lekker weer is. Ik ben niet zo’n zonner, dus ik lig weinig buiten. Afijn… na een paar keer over en weer gebabbeld te hebben loop ik weer naar binnen. Twee minuten later hoor ik: “hey Buurman, zin in een pilsje?” en ik loop vlug naar buiten. Ik knik naar hem en zeg dat ik er zo aankom. “Is goed” zegt ie “hier liggen ze koud”.

Ik loop de voordeur uit en loop naar de volgende deur. Die staat al open, en ik loop binnen. Zijn flat is precies het spiegelbeeld van het mijne, dat viel meteen op. Meteen toen ik binnen kwam komt hij uit de keuken met een blik bier en gaf het aan mij. Ik maakte het open en hij gebaarde me naar het balkon. Daar op het balkon stond het zonnebed van hem, en één stoel. Ik ging op de stoel zitten, en hij op het zonnebed, met aan iedere kant een been, lekker wijdbeens. Hij leunt wel achterover. Erg lekker beeld dat ik daar zo zag. Ik ging een beetje achterover hangen in de stoel. Ik voelde wel, door dat ik hem zo zag, een harde pik opkomen. Na een minuut realiseerde ik me dat ik een sportbroek aan had, en dat je dat makkelijk kon zien. Ondertussen babbelden we wat. Ik werd me bewust van mijn harde pik, en keek er naar. Hij begon te lachen. “Heb jij dat ook altijd met dit warme weer?” vroeg hij. “Overkomt mij ook altijd op de meest achterlijke momenten.”. Ik lachte, en redde me er met wat stoer gebabbel uit. “Ach, wat groot is, moet geshowd worden.” Lachte ik. Theo lachte ook en zei dat hij regelmatig wel een harde kreeg. “en nu dat ik het er over heb…” insinueerde hij. Ik keek naar zijn openstaande kruis, en zag precies hetzelfde. Alleen dan in een erg krappe zwembroek. “Ach, niks mis mee” zei ik, en deed alsof me het weinig deed. Maar mijn pik bleef hard, en de zijne ook. Terwijl we over niks aan het lullen waren, wreef hij, en daarna ik, eens over onze pik heen, alsof er niks aan de hand was.

Opeens veranderde hij van onderwerp en zei: “altijd als ik een harde heb, ga ik een geile film kijken.. Doe je mee?” Hij stond meteen op en liep naar binnen. Ik liep hem zwijgend achterna, en voordat ik het wist had ie al een pornofilm aangezet op zijn video. Hij ging zitten op de bank, en ik nam op de andere bank in de hoek plaats. De film was een heterofilm, maar de mannen waren erg geil. En het andere uitzicht beviel me beter. Theo zat op de bank, benen wijd en een harde, enorme grote, pik in zijn zwembroek. Ik was over mijn pik aan het wrijven toen hij zei: “haal m er maar uit hoor, dat doe ik ook.” En op dat moment stroopte hij de kobaltblauwe short naar beneden en zijn hele pik lag bloot. Een kale zak, een erg lage pik en een mooie grote blote eikel. Hij begon er meteen aan te trekken….

Ik stroopte mijn broek naar mijn enkels, en keek met één oog naar hem, en met het andere oog naar de film. Ik begon wat te kreunen van geiligheid. Soms betrapte ik hem er op dat ie ook nar mijn pik keek. Ik was verdomme aan het rukken met mijn buurman… Tering-geil! Na een minuut op 10 zei hij: “Kom eens hier” en wees met zijn vinger op de plek naast hem op de bank. Ik stond gehoorzaam op, ontdeed me van mijn broek, en ging naast hem zitten. Hij pakte meteen mijn pik vast en begon er aan te trekken. Ik dacht dat ik gek werd. “Nou… trek mij ook even.” Zei hij, en ik pakte de grote pik vast. Erg geil. Hij kreunde en ik stond op het moment om te ontploffen. Ik zei hem dat ik klaar ging komen. “O, geil man. Dat wil ik wel eens goed van dichtbij bekijken.” Hij stond op en ging op zijn knieën voor me zitten. Trok wel nog aan mijn pik en keek er naar. “Ik wil het in je gezicht spuiten” zei ik, en hij lacht. “Prima” en hij boog er over. Hij trok nog wat. Ik voelde de kramp zo heftig in mijn ballen, en de sensatie in mijn eikel, en ik spoot wel met 4 of 5 stralen recht in zijn face. Met één hand smeerde hij het wat uit en stopte wat zaad in zijn mond. Dat was erg geil om te zien.

“Dan ben ik nu aan de beurt, flikkertje” zei hij. Ik keek verbaasd. “Ja, ik weet het wel, hoor. Ik heb dat allang door”. Hij stond op, en ging op de bank staan, naast me. Hij stopte zijn pik in mijn mond. Ik kon het maar net hebben. “Ik ga mijn zaad dumpen in je bek”. Hij stootte een paar keer, en hield mijn hoofd vast. Ik kon geen kant op. Ik hoorde hem hijgen… “vuile zuiger, je vind het wel lekker” hoorde ik m vloeken. Hij kreunde nog eens en nog eens. Ik voelde zijn pik opzwellen in mijn mond. Nog geen seconde later schreeuwde hij het uit, en kwam er een enorme lading zaad in mijn mond. Hij pompte door, en ging door. Ik kon er geen kant mee op, behalve het allemaal maar door te slikken. Vier, vijf, zes stralen in mijn muil, en ik slikte alles door. Hij kreunde voor de laatste keer en haalde zijn pik uit mijn mond. Hij smeerde zijn eikel nog even door mijn gezicht.

“Die heb je verdient”. Hij keek me aan en gebaarde me mijn kleren aan te trekken. “Hey, ik zie je wel weer.” Hij draaide om en verdween naar de badkamer. Ik trok mijn broek aan, en liep naar de voordeur. Toen ik de deur openmaakte kwam hij nog even de kamer in: “volgende keer heb je niet zoveel geluk. Dan kom ik bij jou, en pak ik je harder aan. Daar kan je op wachten.”. En weg was hij weer. Ik liep terug naar mijn flat, hopende dat die volgende keer niet zo lang zou duren…

Andere geile sex verhalen:

  1. Ik en de buurman

Over de auteur

Ik ben al jaren vrijgezel en zit dagelijks op Internet om heerlijke seksverhalen te lezen en te schrijven. Ik fantaseer enorm veel over allerlei standjes en plekjes...

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.