Anoniem verhaal toevoegen

Met mijn moeder in het bubbelbad

Gepost door op 25 november 2017

Toen ik drie weken geleden op zaterdagmorgen thuis kwam van mijn laatste nacht in de ploegendienst werken had ik het koud gekregen van door de regen naar huis fietsen, mijn kleren waren doorweekt en ik trok ze in de berging uit en gooide die in de wasmand, ik stond er nog naakt mijn kleren in de wasmand te doen toen de deur tussen de keuken en de berging open ging en mijn moeder nog in haar kort dun nachthemd de berging in kwam, zo ben jij het ik hoorde wat maar had je niet thuis horen komen zei ze en ik zag haar naar mijn door de kou in elkaar gekrompen lul en ballen kijken, is het zo koud ga eerst maar even in bad liggen dan word je weer warm zei ze en legt haar hand even op mijn kleine lul en strak in mijn balzak zittende ballen, haar hand was warm en voor zij haar hand weer terug trok voelde ik mijn lul al wat harder worden, ik kom zo een handdoek brengen want er liggen er geen meer in de badkamer in de kast zei mijn moeder nog voor ik naar boven ging, ik ging naar de badkamer en draaide de kraan open en ging mij terwijl het bad vol liep nog scheren, toen ik daar me klaar was ging ik languit in bad liggen en liet de warme kraan nog even open staan en ik sluit mijn ogen en lag er wat te dromen, toen ik weer aan de warme hand van mijn moeder om mijn lul en ballen dacht begon mijn lul alweer te groeien en mijn ballen kwamen door het warme water ook weer ruimer in mijn balzak zitten, ik hoorde de deur open gaan en zag mijn moeder met een handdoek binnen komen en sloot mijn ogen weer en even later voelde ik en been langs mijn benen in het bad komen, ik keek op en zag dat mijn moeder mee in bad kwam zitten en zag dat zij grote harde tepels had, haar flinke borsten hingen als rijpe peren naar beneden toen zij wat voorover stond en in bad kwam zitten, ik moet mij ook nog wassen ik kan er wel bij komen zitten het bad is groot genoeg zei ze, ik leg mijn benen naar buiten en mijn moeder kwam tussen mijn benen zitten en zakte ook onderuit en legt haar benen over mij heen en zij zakte met haar kontje bijna tegen mijn kont, zij legt haar handen onder mijn benen en duwde mijn benen wat omhoog en ik voelde haar borsten die nu meer langs haar lichaam kwamen liggen tegen mijn voeten, ik opende mijn ogen en zag dat ik als ik mijn voeten wat draaide ik met mijn tenen over haar tepels kom wrijven en toen ik dat deed voelde ik haar rillen, ik drukte tegen haar borsten zodat ze tegen elkaar werden gedrukt en voelde dat mijn moeder met haar handen naar mijn lul greep, zij pakte hem vast en ging met haar hand een paar keer op en neer en ik voelde dat zij de voorhuid over mee over mijn eikel trok en dan mijn lul naar achteren trekt en mijn eikel tussen haar schaamlippen duwde, zij zakte nog wat verder naar achteren en mijn lul schoof voor meer dan de helft in haar heet kutje, zij pakte mijn handen en trok mij wat meer overeind en ik voelde mijn lul dieper in haar kutje schuiven, hij heeft het niet meer zo koud zei ze kreunend en ik leg mijn handen op haar borsten en speelde er mee en voelde haar tepels nog harder worden, dan trek ik mijn inmiddels 21cm lange lul uit haar kutje en ga op mijn knieĆ«n zitten en leg mijn handen onder haar kontje en til haar kutje boven water, ik boog voorover en drukte mijn mond op haar kutje en stak mijn tong tussen haar iets openstaande schaamlippen, mijn moeder rilde en schokte toen ik over haar hard klitje likte en na een paar minuten voelde ik haar kutje samen trekken, zij klemde haar benen tegen elkaar en ik liet haar weer in het water zakken en mijn moeder kwam overeind en duwde mij weer achterover, zij boog voorover en nam mijn boven water uit komende eikel in haar mond en zoog mijn lul dieper in haar mond toen ik mijn kont omhoog drukte, zij likte over mijn eikel en hield mijn lul met een hand vast en toen ik voelde dat zij met het puntje van haar tong door het plasgaatje likte kreunde ik dat ik bijna ging komen, zij liet mijn lul uit haar mond en draaide zich om en zet haar kontje naar mij toe, ik knielde achter haar en richt mijn eikel weer tussen haar schaamlippen en pak haar bij haar heupen en stoot mijn lange lul in een keer diep in haar heet kutje, ik bleef diep in haar stoten en na een paar minuten voelde ik haar kutje weer samen trekken en mijn moeder begon hard te kreunen toen zij mijn lul nog harder en dikker voelde worden en toen zij ook klaar kwam spoot ik acht dikke stralen heet sperma diep in haar kutje, toen mijn moeder weer ontspande trok ik mijn lul uit haar kutje en mijn moeder ging weer op haar rug in bad liggen en zet het bubbelbad aan en we blijven nog even in bad liggen, na tien minuten zet zij het bubbelbad uit en pakt de sproeier en komt overeind en begint zich af te spoelen, als ik ook ga zitten spoelt zij mijn rug en bost al af en als ik ga staan spoelt zij mijn billen en lul en ballen en benen nog af, zij laat het bad al leeg lopen en als wij uit bad stappen slaat zij haar armen om mijn nek en drukte haar lippen even op mijn lippen, jouw lul is groter dan die van je vader zei ze en drukte haar borsten tegen mijn borst, we pakten de handdoek en droogde ons wat af en mijn moeder trok mij mee naar de slaapkamer waar zij mij op het bed duwde, zij pakte mijn lul weer vast die meteen weer harder werd en komt dan op mij zitten en richt mijn eikel weer in haar kutje, zij berijd mij even en dan gaat zij van mij af en gaat voorover op bed zitten, ik ga achter haar zitten en richt mijn lul weer in haar kutje en na tien minuten spoot ik nog eens zes stralen sperma diep in haar kutje, we zoenden nog even voor mijn moeder har kutje weer ging wassen in de badkamer nadat zij de laatste druppel nog uit mijn lul gezogen had….

Andere geile sex verhalen:

  1. Een massage van mijn moeder
  2. Buitensex met mijn moeder
  3. Mijn hete moeder
  4. Mijn moeder stond onder aan de trap
  5. Mijn moeder stond onder aan de trap

Over de auteur

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.